Yakında resmi olarak tanıtılacak olan Redmi K60'ın kilit özellikleri ortaya çıktı! İşte, Redmi K60 özellikleri ve merak edilen detaylar!

REDMI K60 ÖZELLİKLERİ NELER OLACAK?

67 Watt şarj ile satışa sunulacak olan yeni Redmi akıllı telefonu, 3C sertifika sitesinde görüldü. Lansman tarihi yakınlaşırken, Redmi K60 özellikleri de ortaya çıktı.

Xiaomi'nin bir sonraki amiral gemisi serisi olan Xiaomi 13'ün bu ayın sonunda veya Aralık ayında piyasaya çıkması bekleniyor. Alt markası Redmi de harekete geçti.

Redmi K60 serisi yolda. Seride en az 3 model yer alacak. Serinin temel modeli Redmi K60 hakkında önemli detaylar belli oldu. 3C sitesi telefonun, 67W hızlı şarj desteği ile geleceğini gösteriyor.

Redmi K60 serisinin Redmi K60, K60 Pro ve K60 Gaming gibi en az üç model içereceği bildiriliyor. Giriş seviyesi Redmi K60 modeli, Dimensity 8200 işlemci ile güçlendirildi. Sony IMX686 64 megapiksel ana kamera ile gelecek.

Redmi K60 özellikleri merak edilirken, bugün cihazın delikli düz ekran tasarımı, AMOLED ekran, 67 Watt hızlı şarj destekli 5.500 mAh pil gibi özellikleri ortaya çıktı.

Serinin bir diğer modeli K60 Pro muhtemelen daha güçlü bir işlemci, gelişmiş kamera kurulumu ve özellikle hızlı şarj teknolojisine sahip olacak. K60 Gaming ise 2K çözünürlük sunan bir AMOLED panele sahip olabilir. Redmi akıllı telefonlar kısa süre içinde tüm dünyada tanıtılacak.

Editör: Didem Bektaş