Rüyada portakal görmek ne anlama gelir? Portakal her zaman şansla ilişkilendirilir. İşte, rüya tabirlerine göre merak ettiğiniz yanıtlar!

Rüyada parlak ve altın rengi portakal, iyi şansın simgesidir. İri ve altın turuncu renkteki portakalla ilgili rüya, iyi şanslar elde edeceğinizi gösterir. Peki, bakalım çeşitlerine göre rüyada portakal görmek ne anlama gelir?

Rüyada olgun portakal görmek, iyi şanslar ve sürprizlerle karşılaşacağınızı gösterir. Bekar bir kadınsanız, olgun portakal rüyası, yakında kısmetinizin açılacağına delalettir.

Portakal ağaçları ve bahçesi görmenin anlamı sağlık ve başarıdır. Ancak bahçedeki portakallar olgunlaşmamışsa, bu rüya, hastalanabileceğiniz için sağlığınıza dikkat etmenizi hatırlatır.

Evli bir erkekseniz, rüyada portakal almak, yeniden evlenirseniz genç ve güzel bir kadınla evleneceğinizi gösterir; bekarsanız, rüya sağlıklı ve güzel bir kadınla evleneceğinize; eğer bekârsanız, rüya evli bir adamın metresi olacağınıza delalet eder; eğer hastaysanız, rüyada portakal satın almak, yakında iyileşeceğinize delalettir; karınız sizden portakal almanızı istediyse ve rüyada portakal yediyse, sinir bozucu karmaşık faktörlerin uygun koşullara dönüşeceği anlamına gelir.

Rüyada birine portakal vermek, başkaları tarafından sevileceğini ve övüleceğini gösterir. Erkek iseniz, rüya kariyerinizde daha fazla gelişme için çabalayacağınızı gösterir. Eğer bir kadınsanız, karşı cins için oldukça sosyal ve çekicisiniz demektir.

Birinin size portakal vermesiyle ilgili rüya, iyi şansa sahip olacağınızı veya bir sürpriz beklediğinizi gösterir.

Rüyada portakal soymak veya portakal suyunu sıkmak, karlı bir işe işaret eder.

Rüyada portakal yemek, bir arkadaşınızın veya akrabanızın hastalığından rahatsız olacağınıza ve işte birbirinizle ilgili memnuniyetsizliğin galip geleceğine işaret eder. Ayrıca fazla çalışmaktan kaynaklanan kısıtlı dinlenmenin yol açtığı mide-bağırsak problemine işaret eder ve daha fazla dinlenmenizi hatırlatır. Bir erkek için, rüyada portakal yemek, mutlu bir yaşamın iyi bir alâmeti iken, bir kadın için, Bay Doğru'yu bulacağınızı gösterir. Portakalın görünüşü ve tadı güzelse, rüya kötü şansınızın ortadan kalkacağını gösterir.

Rüyada portakal toplamak, başarılı olmak veya hedeflerinize ulaşmak için kutsanmış olacağınızı gösterir. Olgun portakal toplama rüyası, birçok iyi arkadaş edineceğinizi, ancak mevcut iyi şansı korumak için düşük bir anahtar tutacağınızı gösterir. Bir iş adamı için, portakal toplamakla ilgili rüya beklenmedik şeyler için iyi şanslar anlamına gelir; bekar bir erkek veya kadın için, evli veya aşık biriyle bir partide ilişki yaşayabileceğinize ve ilişkilerini bozmamak için bu tür durumlardan uzak duracağınıza; evliyseniz, rüyada portakal toplamak, ailenizin sağlıklı olacağına ve beklenmedik bir sürprizle karşılaşacağına delalet eder; eğer bir ofis çalışanıysanız, rüya kötü bir işarettir, bu da işte dalgın olduğunuz ve bazı hatalar yapabileceğiniz anlamına gelir.

Rüyada olgunlaşmamış portakal toplamak, hastalanabileceğinizi ve buna dikkat etmeniz gerektiğini gösterir.

Rüyada portakal kabuğuna basıp kaymak, bir akrabanın ölümüne işaret eder.

Birinin portakal bahçesini yok etmesiyle ilgili rüya, birçok yönden birçok düşman tarafından tehdit edileceğinizi gösterir. Bu nedenle, günü kurtarmak için iş dünyasındaki rakipleri izlemeniz ve zamanında risklerden kaçınmanız önerilir.

Rüyada Portakal Görmek Hamile Kadınlar için Ne Anlama Gelir?

Rüyada portakal görmek, iyi şanslar ve bir erkek bebek anlamına gelir.

Parlak ve altın rengi bir portakalla ilgili rüya, yakın gelecekte iyi şanslar sunar, çünkü turuncu şanslı vuruşun sembolüdür.

Rüyada portakal yemek, zeki bir erkek bebeğiniz olacağını gösterir.

Rüyada portakal toplamak, sağlıklı bir bebeğin sorunsuz bir şekilde dünyaya geleceğini gösterir.

Birçok portakalla ilgili rüya, hamileliği güvenli bir şekilde geçireceğinize işaret eder.

Yeşil portakallarla ilgili rüya, sağlığınıza dikkat etmenizi hatırlatır.

Editör: Didem Bektaş