Sadri Şener, Trabzonspor'un mali genel kurulu sonrası döndüğü İstanbul'da Beyaz TV tarafından karşılandı. İşte Sadri Şener'in olay yaratacak açıklamaları..

TRABZONSPOR TARAFTARININ TATMİN OLMASI LAZIM


"Trabzonspor, Karadeniz'in en büyük sivil toplum örgütü bu yüzden de beklenti çok büyük, karşılayamadığımız zaman tepki de çok oluyor, ancak baktığımız zaman tatmin de olmak lazım. Mesela daha yeni mahkeme sürecimizi bitti. Bizim halkımız biraz aceleci, çabuk olsun istiyor her şey. Trabzon halkına hep ilkleri yaşattık. Şampiyonlar Ligi'nde çok iyi derece aldık, 3 tane kupamız var. Bir şampiyonluk, Süper Kupa ve Türkiye Kupası kazandık. Avrupa Kupaları'ndan kulübün kasasına 25 milyon Euro kazandırdık. Bunlar hep ilk, Trabzon halkı merak etmesin beklentilerini karşılayacağız."

2020'Yİ ŞİKE YÜZÜNDEN ALAMADIK

"2020 Avrupa Şampiyonası'nı bence şike yüzünden alamadık. Şike olduğunu Türkiye'de kabul etmeyen yok, etmeyenin bunu bilimsel olarak açıklaması lazım. Kısacası esas sebep kesinlikle şike"

KİMSE BENİ ŞİKE OLMADIĞINA İKNA EDEMEZ

"Tahkim üyeleri karşıma gelse ben tek otursam beni ikna edemezler, bırakın beni kimseyi ikna edemezler"

TFF, EMRE BELÖZOĞLU'NU KAYIRDI

"Emre konusunda TFF yanlış karar verdi, geçiştirmek için yapılan bir işlem. Tahkim de işi süsledi bir maç fazla ceza verdi. Emre gerçekten ırkçılık yapmıştır veya yapmamıştır bunu söylemem mümkün değil ama Emre ceza almalıydı. Federasyon yönünde bir kayırma olmuştur. Sorsan Federasyona onlar da Emre'yi kayırdıklarını söylerler."

BU SÜREÇTE KAZANAN BİZ OLACAĞIZ

"Trabzon kesinlikle şike sürecinden sonuç alacak. Kupa müzemize gelecek. Zaten almayacağımı bilsem uğraşmam. Almaması için bir neden de yok."

BURAK VE SELÇUK İNAN TRABZON'DAN HOŞLANMADI

"Burak ve Selçuk İnan'ı ben göndermedim, ikisi de gitti. Onlar Trabzon'u sevmedi, Trabzon halkını sevmedi, hoşlanmadılar bizden. İstanbul'dan daha çok hoşlandılar."

Editör: TE Bilişim