Haluk Bilginer’in başrolünde olduğu Şahsiyet dizisi hangi platformda ve ne zaman yayınlanacak? Şahsiyet 2. Sezon fragmanı yayımlandı. İşte tüm detaylar!

Trabzon'da 3. Tiyatro Festivali Başladı Trabzon'da 3. Tiyatro Festivali Başladı

2018 yılında Puhu TV'de yayınlanan Şahsiyet dizisi, başrol oyuncusu Haluk Bilginer ve yönetmeni Onur Saylak'a Emmy ödülünü getirmişti. Milyonlarca hayranı olan diziden güzel haber geldi. 2. sezon kadrosu ve hikayesiyle bir kez daha izlenme rekoru kırmayı hedefleyen Şahsiyet'ten yeni tanıtım yayımlandı!

Şahsiyet 2. sezon fragmanını şuraya bırakalım ve diğer detaylara geçelim...

Onur Saylak ve Hakan Günday'ın senaryosunu yazdığı, Saylak'ın yönettiği Şahsiyet 2. sezon tarihi artık belli. Sevilen dizi 13 Kasım'da Gain platformunda yayınlanacak.

Şahsiyet II. Fasıl adlı yeni sezonda; emekli adliye memuru Agâh Beyoğlu ve akıl almaz maceraları devam ediyor. Cinayetler, gizemli olaylar, sırlarla bezeli Şahsiyet dizisinin 2. sezonu 10 bölümden oluşacak. Gain'de devam edecek olan Şahsiyet'in oyuncu kadrosunda;

Haluk Bilginer, Cansu Dere, İlker Aksum, Nergis Öztürk, Ahmet Mümtaz Taylan ve Recep Usta yer alıyor. Bu sezonda Necip Memili ve Metin Akdülger yer almayacak.

Dizinin yeni sezon açılış cümlesi: "Siz hiç ölümden döndünüz mü? Ben döndüm… Ama nereye döndüm?" oldu.