AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora sosyal medya hesabında paylaştığı tweet sonrasında Trabzonlu iş adamı Yemeksepeti’nin kurucusu olan Nevzat Aydın kendisine “Trabzon için ne yapıyorsunuz?” yorumunda bulundu…

BARONLARIN PARASINI…
AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora sosyal medya hesabında CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun televizyon konuşmasını paylaşarak “Uyuşturucu baronlarının parasını ‘temiz para’ diye ülkemize getireceğini taahhüt eden adamın adıdır Kılıçdaroğlu” tweetini attı. 

TRABZON İÇİN NE YAPIYORSUNUZ?
Trabzonlu iş adamı Yemeksepeti’nin kurucusu olan Nevzat Aydın kendisine, “Sayın milletvekilim bütün gün AKP hesaplarını ve hatta trollerini retweetlemekten başka bir şey yapmıyorsunuz. Merak ettiğim ve bilmediğim için soruyorum Trabzon için ne yapıyorsunuz?” yorumunda bulundu. 

SİZİ NEDEN RAHATSIZ ETTİ?
Milletvekili Cora da bu cevabına karşılık, “Sn Başkanım, Ben siyasetçiyim. Muhalefeti eleştirmem-iş insanı olarak-sizleri değil, rakiplerimizi rahatsız etsin. Bizi takip etmediğiniz için şehrimiz için ne yaptığımızı bilme imkanınız yoktur. Sadece bu dönem;
Akyazı Stadı, Trabzon Ünv, Kanuni Bulvarı, Yeni Zigana yolu..” cevabını verdi.

NEVZAT AYDIN'IN CEVABI
Cora’nın bu cevabına Nevzat Aydın tekrardan cevap vererek, “Salih Bey ben sizin Alpay Özalan’dan farkınız vardır diye umuyordum. Son günlerde beş para etmeyen trolleri bile retweetler oldunuz. Trabzon Üniversitesi’ni hiç duymadım ancak Akyazı Stadı için ne yaptığınızı merak ettim doğrusu..” ifadelerini kullandı.

ekran-resmi-2023-04-06-162954

Editör: Haber TS