Samsung Galaxy Book 2 Go dizüstü bilgisayar piyasaya çıktı. Peki, fiyatı belli oldu mu? Özellikleri nelerdir, tasarımı nasıl?

Samsung, Galaxy Book 2 Pro 360'ın piyasaya sürülmesinin ardından piyasaya yeni bir dizüstü bilgisayar modeli daha çıkardı. Şirketin en yeni ürünü, Qualcomm'un yeni dizüstü bilgisayar işlemcisine sahip Galaxy Book 2 Go oldu. Peki, Samsung Galaxy Book 2 Go dizüstü bilgisayar hangi özelliklerle geliyor?

Güney Koreli teknoloji devinin Galaxy Book 2 Go adlı cihazı, yetenekli performansla kompakt bir tasarım sunan en yeni ince ve hafif dizüstü bilgisayarıdır. Snapdragon 7c Gen 2 işlemciye kıyasla CPU performansını yüzde 40 artıran GPU gücünü yüzde 35 yükselten Qualcomm'un yeni Snapdragon 7c+ Gen 3 yonga setine sahip.

Ayrıca yeni yonga seti, WiFi 6E ve Bluetooth 5.2 ile daha hızlı kablosuz bağlantı gibi bir dizi başka özellik de getiriyor.

Ayrıca, 3.200 MHz'de çalışan LPDDR4X RAM'i ve NVMe SSD depolamayı da destekliyor. Qualcomm ayrıca, yeni çipin AI işlemesinde de yükseltmeler getirdiğini iddia ediyor.

Diğer önemli özellikler arasında Galaxy Buds Otomatik Geçiş, Windows Bağlantısı, Çoklu Kontrol, Hızlı Paylaşım, Samsung Notes ve İkinci Ekran bulunuyor.

Galaxy Book 2 Go, Full HD çözünürlüğe ve 180 derece menteşeye sahip 14 inç IPS LCD panele sahip. Ayrıca, büyük bir izleme dörtgeni ve bir web kamerasının yanı sıra tuşsuz bir klavye tasarımı sunar. Marka, RAM ve depolama gibi depolama yapılandırmalarını ve hatta pil kapasitesini henüz açıklamadı. Bununla birlikte, onu oldukça dayanıklı kılan MIL-STD-810G kaplaması ile üretilmiştir. Cihaz sadece 1,44 kilogram ağırlığında ve 15,5 mm kalınlığında.

Samsung Galaxy Book 2 Go, 20 Ocak'ta Samsung'un resmi web sitesi aracılığıyla Fransa'da satışa sunulacak.

Editör: Didem Bektaş