Gelecek yıl tanıtılacak olan Samsung Galaxy S23 serisindeki üç modelin tasarım detayları ortaya çıktı. İşte cihazları birbirinden ayıran farklılıklar!

Samsung Galaxy S23 serisindeki üç modelin prototipleri internete sızdırıldı. Böylece üç cihazın da birbirinden farklı tasarımları belli oldu. Galaxy S23 serisi; S23, S23 Plus ve S23 Ultra'dan oluşuyor.

Galaxy S23 serisinin bu maket üniteleri, modellere yakından bakış atmamızı sağlıyor. Samsung, şimdiye kadar piyasaya sürülmemiş telefonlarıyla ilgili ayrıntıları korumayı başardı. Fakat son görseller S23 serisinin önemli özelliklerini ortaya çıkardı.

Şimdiye kadar gerçek Galaxy S23 modellerinin uygulamalı gerçek videoları yok. Önceki görseller, S23 ve S23 Plus'ın Ultra sürümle aynı hareketli kamera dizisiyle geleceğini gösteriyordu. Bu bir yana, kameralarının tüm özellikleri farklı olacak. Samsung Galaxy S23 modeli, Galaxy S22'ye benzeyecek ancak daha düz kenarlara ve daha ince boyutlara sahip olacak. Çerçevelerinin ince olduğu da gözden kaçmıyor.

Galaxy S23 Ultra, serinin en büyük modeli. 6,8 inç ekrana ve S Pen kalemi için bir yuvaya sahip. Galaxy S23 6.1 inç ekrana sahipken S23 Plus 6.5 inç ekran ile ortada duruyor. S23 Ultra kutu gibi bir tasarıma sahipken, S23 ve S23 Plus yuvarlak bir tasarıma sahip.

Samsung, henüz Galaxy S23 serisi hakkında tüm ayrıntıları paylaşmadı. Bununla birlikte, amiral gemisi Galaxy S23 Ultra'nın 200 MP'lik devasa bir kamerayla gelebileceği söyleniyor.

Galaxy S23 serisi, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alabilir. Bu nedenle, telefonların iPhone 14 kadar hızlı olabileceği tahmin ediliyor. Şubat 2023 lansmanından önce Galaxy S23 serisi hakkında birkaç söylenti daha var. Modeller sonunda piyasaya sürülene kadar spekülasyonlar devam edecek.