Samsung Galaxy Watch 4 ve Samsung Galaxy Watch 5 akıllı saatler için yeni güncelleme geldi. Kapı zili kameraları ve termostat özelliklerini aldılar.

Samsung kısa bir süre önce Galaxy Watch 5 ve Watch 4 serisi için yeni bir güncelleme yayınladı. Kullanıcılar, Galaxy Watch Active'in pil durumunu, dokunmatik ekran işlevini ve bağlı bir akıllı telefondaki diğer bileşenlerin performansını kontrol etmelerini sağlayan bağlı cihaz tanılama adı verilen yeni bir özelliğe kavuştu.

SAMSUNG GALAXY WATCH GÜNCELLEMESİ HANGİ ÖZELLİKLERİ GETİRDİ?

Samsung akıllı saat kullanıcıları bugün yeni bir güncelleme daha aldı. Yeni güncelleme, giyilebilir cihazlara daha fazla akıllı ev aygıtı üzerinde kontrol sağlıyor. Detaylar burada.

Yapı numarası v1.1.08 olan Galaxy Watch 5 ve Watch 5 Pro'nun yanı sıra Galaxy Watch 4 ve Watch 4 Classic'e bir aygıt yazılımı güncellemesi geldi.

Yeni güncelleme, söz konusu Galaxy Watch Active kullanıcılarının ısıtma veya soğutma ayar noktası sıcaklığını ayarlayarak termostatlarını kontrol etmelerini sağlayacak. Ayrıca motorlu akıllı panjurları açıp kapatabilecek ve hatta seviyeyi manuel olarak ayarlayabilecekler.

Ayrıca kullanıcılar evdeki hava temizleyicilerin fan hızlarını bileklerinden kontrol edebilecekler. SmartTag, saatin kendisinden de kontrol edilebilir, bu da kaybolan eşyaları bulmayı kolaylaştırır.

Başka bir ilginç özellik, ev ve kapı zili kameralarından akıllı saatinize canlı video akışı sağlayabilir. WebRTC'yi destekleyen Ring ve Nest kameralarla uyumlu olduğu söyleniyor. Böylece artık akıllı telefonunuzu açmaya gerek kalmadan doğrudan akıllı saatinizden kapınızda kimin olduğunu kontrol edebilirsiniz. Güncelleme ayrıca Galaxy Watches'ın Bluetooth'u destekleyen Samsung akıllı TV'leri kontrol etmesine olanak tanır.

Samsung'un kısa süre önce Matter protokolünü kullanan diğer üreticilerle ortaklık kurarak SmartThings ağı altındaki cihaz sayısını artırdığını belirtmekte fayda var. Marka ayrıca yeni SmartThings Station'ı ve akıllı ev yolculuğuna yeni başlayan kişiler için çok işlevli bir merkezi de duyurdu.