TFF 1.Lig'in güçlü ekiplerinden Samsunspor sahasında Boluspor'u ağırlamaya hazırlanıyor. Ligin zirvesini yakından ilgilendiren mücadeleye dair tüm detayları sizler için derledik. 

Samsunspor ligde oynadığı 9 maçta 3 galibiyet 4 beraberlik 2 mağlubiyet alarak 13 puanla 8.sırada bulunuyor. Bilindiği üzere Samsunspor ligin 6.haftasında kötü sonuçlar sebebiyle Bayram Bektaş ile yollarını ayırmıştı. Daha sonrasında teknik direktörlüğe getirilen Hüseyin Eroğlu yönetiminde 3 karşılaşmaya çıktı. Samsunspor bu karşılaşmalarda 1 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Karadeniz ekibinde zorlu Boluspor mücadelesi öncesinde önemli eksikler bulunuyor. Kırmızı kart cezalısı olan Tanque ve sakatlıkları bulunan Mücahid Albayrak, Cihan Kahraman, Yusuf Abdioğlu ve Soner Kaya boluspor'a karşı forma giyemeyecek.

Boluspor ise bu sezon çıktığı 8 maçta galibiyet 4 galibiyet 3 beraberlik 1 mağlubiyet alarak 15 puanla 4.sırada bulunuyor. Boluspor'da zorlu mücadele öncesi sakat oyuncu bulunmuyor.

REKABETTE BOLUSPOR ÖNDE

İki kırmızı beyazlı ekip arasında 1970 yılında başlayan rekabette Boluspor önde. Şu ana kadar oynanan 53 karşılaşmada Samsunspor 19 kez kazanırken Boluspor ise 24 kez kazandı. Taraflar 10 kez sahadan beraberlikle ayrıldı. Son olarak 8 Mayıs 2022 tarihinde Boluspor'un sahasında oynanan mücadeleyi Boluspor kazanmıştı.

6277e81eae298bdf34ebc11b

 SAMSUNSPOR BOLUSPOR MAÇI HANGİ GÜN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

İki takımı ligde 54.kez karşı karşıya getirecek olan mücadele 23 Ekim Pazar Günü 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak. Zorlu mücadele 19:00'da başlayacak ve TRT Sor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

HaberTS - Mahmut Bulut