Ünlü sunucu Seda Sayan, katıldığı canlı yayında yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. TV8 ekranlarında yayınlanan Gel Konuşalım programına telefonla bağlanan Sayan, özel hayatına dair dikkat çeken bir itirafta bulundu.

“SORGULATTIM, EVLİ ÇIKTI”

Seda Sayan, hoşlandığı bir kişinin kimlik bilgilerini avukatı aracılığıyla kontrol ettirdiğini söyledi. Yapılan inceleme sonucunda söz konusu kişinin evli olduğunu öğrendiğini ifade eden Sayan, kadınların bu konuda daha dikkatli olması gerektiğini vurguladı.

6866604E280D2D4B642C0Ad4

OĞLU VE GELİN ADAYI HAKKINDA KONUŞTU

Ünlü isim, oğlu Oğulcan Engin ile oyuncu İlayda Alişan arasındaki ilişkiye de değindi.

Sayan, gelin adayı hakkında olumlu ifadeler kullanarak, evlilik konusunda destekleyici olduğunu dile getirdi.

GÜZELLİK SIRRINI PAYLAŞTI

Yıllardır genç görünümüyle dikkat çeken Seda Sayan, yaptırdığı estetik işlemleri gizlemediğini belirtti. Cilt altına uygulanan yöntemlerle ilgili bilgi veren Sayan, bu işlemlerin geçici etkiler sağladığını ifade etti.

AJDA PEKKAN’A HAYRANLIĞINI ANLATTI

Sayan, açıklamalarında Ajda Pekkan’a olan hayranlığını da dile getirdi. Pekkan’ın disiplinli yaşam tarzını örnek aldığını belirten Sayan, sanatçının kendine iyi bakmasının başarısındaki en önemli etkenlerden biri olduğunu söyledi.

Georgina’nın Paylaşımı Sosyal Medyada Gündem Oldu
Georgina’nın Paylaşımı Sosyal Medyada Gündem Oldu
İçeriği Görüntüle

Seda Sayan’ın açıklamaları, sosyal medyada kısa sürede geniş yankı uyandırdı.