Son olarak bordo-mavili kulüpte Futbol Direktörü olarak görev alan 73 yaşındaki teknik adamın, İran ve Katar kulüplerinden teklifler aldığı öğrenildi.

İran’dan Birçok Kulüp Devrede

İran Pers Körfez Pro Ligi ekiplerinin Güneş’e ciddi şekilde ilgi gösterdiği bildirildi. Teknik direktörlük için birden fazla kulübün teklif sunduğu, deneyimli teknik adama Katar’dan da benzer yönlü teklifler geldiği kaydedildi. Ancak Güneş'in bu tekliflere henüz net bir yanıt vermediği ve süreci değerlendirme aşamasında olduğu belirtildi.

Kararını Önümüzdeki Günlerde Verecek

Daha önce Güney Kore’nin FC Seoul takımında iki sezon görev yapan Şenol Güneş’in, bu yeni yurt dışı fırsatlarına nasıl bir karşılık vereceği merakla bekleniyor. Yakın çevresinden edinilen bilgilere göre Güneş, kararını önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacak.

Deneyimli İsimlerin Yolu İran’dan Geçti

Burak Yılmaz Kararını Duyurdu Burak Yılmaz Kararını Duyurdu

İran futbolu, geçmişte Türk teknik adamlara kapılarını açmıştı. Mustafa Denizli, 2019 yılında İran temsilcisi Traktör’de teknik direktörlük yapmış, ancak kısa süre sonra görevinden ayrılmıştı. İran Ligi’nin güncel şampiyonlarından biri olan Traktör gibi kulüplerin, Şenol Güneş gibi deneyimli isimlere yönelmesi dikkat çekiyor.