Trendyol Süper Lig’de oynanan Beşiktaş Galatasaray derbisi sadece sahadaki mücadeleyle değil tribünlerde yaşanan gelişmelerle de gündem oldu. Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, karşılaşma bitmeden Tüpraş Stadyumu’ndan ayrıldı.

7 Mart Maç Programı Hangi Maç Hangi Kanalda
7 Mart Maç Programı Hangi Maç Hangi Kanalda
İçeriği Görüntüle

Derbinin son dakikalarında yaşanan bu gelişme dikkat çekerken Adalı’nın tribünleri terk etmesi kısa sürede spor kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Mücadelenin 89. dakikasında stattan ayrılan Adalı’nın nereye gittiği merak konusu oldu.

SERDAL ADALI DERBİDE STADYUMU TERK ETTİ

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, Galatasaray ile oynanan derbinin son bölümünde tribünlerden ayrıldı. Karşılaşmanın 89. dakikasında stattan çıkan Adalı’nın ani hareketi tribünlerde ve sosyal medyada konuşulmaya başlandı.

Derbinin son anlarında gerçekleşen bu ayrılığın nedeni hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak Adalı’nın stattan ayrılması derbi atmosferinde yaşanan tartışmaların ardından dikkat çekti.

TFF İDDİASI GÜNDEM OLDU

Serdal Adalı’nın stattan ayrıldıktan sonra Türkiye Futbol Federasyonu’na gittiği iddiası gündeme geldi. Özellikle karşılaşma sırasında yaşanan bazı hakem kararlarının ardından bu ihtimal spor kamuoyunda tartışılmaya başlandı.

Ancak konuya ilişkin Beşiktaş kulübünden ya da federasyondan henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

DERBİDE TARTIŞMALAR YAŞANDI

Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan karşılaşmada bazı pozisyonlar tartışmalara neden oldu. Maç boyunca tribünlerde ve saha içinde tansiyon zaman zaman yükseldi.

Karşılaşmanın son bölümünde yaşanan bu gelişme derbinin en çok konuşulan olaylarından biri haline geldi. Serdal Adalı’nın stadyumu terk etmesinin ardından gözler kulüpten yapılacak olası açıklamaya çevrildi.