Trabzonspor'da tutunamayan isimlerden olan ve şuanda Gençlerbirliği'nde oldukça iyi performans sergileyen Serdar Gürler Trabzonspor'daki günlerinin kendisi için hayal kırıklığı olduğunu söyledi. 

Serdar, 2014-2015 sezonunda transfer olduğu Trabzonspor'da istediği şansı bulamadığını söyledi. Trabzonspor günlerini anlatan Serdar, sözlerini şöyle sürdürdü: "Trabzonspor benim için hayal kırıklığı oldu. Bana şans vermediler. Hami Mandıralı istedi beni ama 3 gün sonra gönderildi. Vahid Halilhodzic ise bana 'Seni istemiyorum, oynatmayacağım.' dedi. O zaman başkan İbrahim Hacıosmanoğlu bırakmadı beni ama oynatmadılar. Benim için kötü geçti." 

Bir futbolcu için en önemli şeyin forma giymek olduğunu belirten Serdar, büyük kulüplere transfere tereddütlü yaklaştığını söyleyerek, "İstersen 5-6 milyon avro al, oynamazsan mutsuz olursun. Bu yüzden daha az popüler kulübe gidip oynamayı tercih ederim. Oynarsam mutluyum yoksa evde de huzursuz oluyorum. Sahaya çıkıp gol atınca mutluyum. Trabzonspor'da böyle olmayınca mutsuzdum." ifadelerini kullandı. 

Tereddüdüne rağmen her futbolcu gibi büyük kulüplerde oynamak istediğini de dile getiren Serdar, "Kim istemez ki Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'a gitmek. Önceliğim daha çok futbol oynamak. Buralara gittiğimde daha güçlü olmak. Türkiye böyle. 5 milyon avro verdiğini mi yoksa bedava aldığını mı oynatırsın? Başkan '5 milyon avro verdim, bunu nasıl oynatmazsın?' der mantalitesi var." diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilişim