Sıfırıncı Gün fragman çıktı mı, Sıfırıncı Gün neden yok, Sıfırını Gün ne zaman yeni bölümü ile hangi gün yayınlanacak diye merak edenler var. 

TV8 ekranının ilk 4 bölümüyle yayınlanan yeni dizisi Sıfırıncı Gün değişikliğe gitti. Adı Birinci Gün olan dizinin yayın günü de değişti.

Sıfırıncı Gün 5 bölüm fragmanı ve ikinci tanıtımı yayınlandı. TV8 kanalının yeni dizisi çarşambaları yayınlanırken düşük reyting sebebiyle yayın günü değişti. Geçen hafta ekrana gelmeyen Sıfırıncı Gün dizisi hem yayın gününü hem adını, hem de senarist ve yönetmenini değiştirdi. Oyuncular ise aynı kadro kaldı.

Sıfırıncı Gün yeni bölümü ile 3 Şubat Cuma akşamı ekrana gelecek. Çağatay Tosun'un yeni yönetmeni olduğu dizinin adı da birkaç bölüm sonra Birinci Gün olacak. Engin Öztürk ile Aybüke Pusat’ın başrolünde yer aldığı dizi sil baştan yazıldı. Hikaye ve kurgu tamamen değişti. Ejder tutuklanıyor. Cuma akşamları yeni bölümleri ile TV8'de ekrana gelecek olan dizide büyük gelişmeler yaşanacak. Acun Medya imzalı dizide Engin Öztürk; Berk Cankat; Yiğit Özşener; Aybüke Pusat; Damla Colbay; Sarp Akkaya gibi güçlü isimler rol alıyor.

İşte, Sıfırıncı Gün 5 bölüm fragmanı!

Editör: Didem Bektaş