28 Temmuz 2012 Fenerbahçe Spor kulübünün olağan Divan Kurulu Toplantısı yapılıyor. Hali hazırda bu kulübünün başkanlığını yapan Aziz yıldırım konuşma yapmak için kürsüde;



------

Kürsüden notlar;



- Fenerbahçe Spor Kulübü ve Aziz Yıldırım'a düzenlenen operasyonun başlangıcını 3 Temmuz olarak görmek tarihi bir hatadır. 3 Temmuz, bir tarih değil bir zihniyettir. Bir başlangıç değil bir sonuçtur.



-Herkesin bilmesi gereklidir ki; 3 Temmuz zihniyetinin ve operasyonunun amacı, Fenerbahçe Spor Kulübü üzerinden Türk Sporunu ele geçirmek ve kendilerince bunun önündeki tek engel olarak gördükleri Aziz Yıldırım'ı tasfiye ederek, kamuoyu önünde itibarsızlaştırmaktır.



-Örgütlü 3 Temmuz zihniyeti, her şeyi çok iyi hesaplamıştır. Ta ki Sayın Başbakanımız önderliğinde gösterilen ilk karşı duruşa kadar... Başta Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bu duruşa destek veren Adalet Bakanı Sayın Sadullah Ergin, CHP Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Başkanı Sayın Devlet Bahçeli önderliğindeki tüm milletvekillerimize, yeri gelmişken bir kez daha şükran ve saygılarımı gönderiyorum.



-Şimdilerde; UEFA ve FİFA'ya jurnal mektupları yazma yarışına giren bu zihniyetin Türkiye'ye verdiği zarar, bizlere vermeye çalıştıkları zarardan çok daha önemli boyuttadır.



-SUSKUNLUĞUMUZ GAFLETİMİZDEN DEĞİL SAFFETİMİZDENDİR. ANCAK YİNE UNUTULMAMALIDIR Kİ SABRIMIZ SINIRSIZ DEĞİLDİR...



-Temizlenmesi gereken ilk yer TFF ve Kulüpler Birliği'dir. Türk Futbolunu Fenerbahçe üzerinden ve Fenerbahçe özelinde temizlemeye kalkanlar, bunun hesabını mutlaka verecekler, sonuçlarına mutlaka katlanacaklardır. Kendilerinin tertemiz, Fenerbahçe'nin ise kirlenmiş olduğunu söyleyenler, bundan sonra o temiz havuzlarının Fenerbahçe tarafından kirletilmesine göz yummamalıdırlar. Herkes bizler kadar açık ve bizler kadar kararlı olmadıkça bizim muhatabımız da olamayacaktır.



-----



Efendiler,



Şike yapmanın normalleştirildiği bir düzende, şikeyi yapanların ayakta alkışlandığı bir düzende, bu insanların hala camialarının başkanlığını yaptığı bir süreçte;

SPOR bitmiş –AHLAK ölmüş – Geç gelen EKSİK ADALETİN’DE terazisi şaşmıştır.



Hakkımızın gasp edildiği bir ortamda dahi biz TRABZONSPORLULAR, kendi kulüp başkanımız yargılandığında, eğer böyle bir durum var ise bizim başkanlığımızı “1 Dakika Dahi yapamaz”  diyen onurlu yürekler, ülkenin bu düşürüldüğü durumdan utanıyor ve hicap duyuyoruz.



Ancak görülen odur ki yanlı medya hala şikecilerden birer kahraman yaratmanın peşinde ve düzen yine düzeni kuranlar –yönetenler nezdinde kirli yüzünü bunca boya ustasına rağmen gizleyememektedir. Ve futbolun gerçek sahipleri, onurlu taraftarlar var oldukça da gizleyemeyecektir.



Şimdi kamuoyuna soruyoruz, Şikeciler için özel yasalar çıkartanlar, Cemaatler camiamızı ele geçirmek istiyor diyenler, hükümet kendi adamını başkan yapmak istiyor diyenler, Aziz yıldırımın divan kurulundaki konuşmasının satır aralarında gizli olan teşekkürlerini duydunuz mu (?)



Biz bir teneke parçası için sızlanmadık, bizler onursuzluğa – çalınan emeğe rağmen adaletsizliğe sahip çıkanların insanlıklarından utandık. Bizler temiz futbol istedik, kara para ilişkilerinden kurulu yönetim düzenlerinin futbolumuzdan el çekmesini istedik.   

 

Ama böylesi temiz duygularla olaylara yaklaşarak, kirli düzeni eleştirdiğimiz İçin ‘ŞİKEYİ’ de bizler yaptık!



-----



Havuzdan çıkma ile yayıncı kuruluşa ve sistemin diğer öğelerine aba altından sopa gösteren Aziz Yıldırım’a bir havuz problemi soruyorum;



Haznesinde 90 m3’lük su olan bir havuzda 4 adet musluk vardır.

Bunlardan 3’ü havuzu boşaltırken, bir tek adalet adı verilen musluk havuzu doldurmaya çalışır.

Saatte 6,1 m3’lük su dolumu yapan adalet’e rağmen, sırası ile isimleri medya, siyaset ve federasyon olan 3 musluk 60 dk.’da 34, 06, 30 m3 su tahliye ediyor ise havuzda ki suyun tahliye edilmesinden kaç saat sonra aslında adaletli bir havuzun orada hiç olmadığı anlaşılır?








- - - -