Trabzonspor'un eski yıldızı Alexander Sörloth, kariyerinin en parlak dönemlerinden birini geçirdiği 2019-2020 Süper Lig sezonunda attığı 24 golle ligin gol kralı olmuştu. Şimdilerde Real Sociedad forması giyen Sörloth, bir podcast yayınına katılarak Türkiye kariyeri ve transfer dedikoduları hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Norveçli santrfor, Türkiye'den sürekli olarak transfer teklifleri aldığını ve bu durumun zaman zaman sıkıcı ve hatta korkutucu olduğunu ifade etti. Sosyal medya üzerinden gelen ve bazen tehdit içeren mesajların, özellikle İstanbul'daki bazı büyük kulüplerle adının anılmasının ardından arttığını belirtti.

Enis Destan'a Verilen Ceza Açıklandı Enis Destan'a Verilen Ceza Açıklandı

Sörloth, Trabzonspor taraftarlarının da transfer haberlerine hızlı bir şekilde tepki gösterdiğini ve kendisine "Sakın gitme" şeklinde mesajlar yolladığını söyledi.

Alexander Sörloth, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi Türkiye'nin büyük kulüpleri tarafından sürekli olarak takip ediliyor. Her transfer döneminde adı bu kulüplerle anılan Sörloth, Trabzonspor taraftarlarının özellikle ilgisini çekiyor ve onların sevgilisi olmaya devam ediyor. Ancak oyuncu, bu ilginin bazen aşırıya kaçtığını ve rahatsız edici boyutlara ulaştığını dile getirdi.

1331089

Editör: Haber TS