ZONGULDAK (AA) - TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Criptoswaps Zonguldak Kömürspor Kulübü, dün berabere biten Ankara Demirspor karşılaşması sonrası bazı sosyal medya paylaşımlarında yapılan suçlayıcı ve hakaret içerikli paylaşımlara tepki gösterdi.

Kulüpten yapılan açıklamada, emeğin başkenti Zonguldak'ın, aynı zamanda centilmenliğin ve fair-play ruhunun tüm unsurlarıyla sahalara yansıdığı, sporseverliğin de başkenti olduğu belirtildi.

Ankara Demirspor teknik direktörü ve bazı oyuncuların, karşılaşma sonrası bazı sosyal medya paylaşımlarında, Zonguldak Kömürspor Kulübü ve teknik direktörü hakkında suçlayıcı ve hakaretamiz paylaşımlarda bulunduğu anımsatılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"İlgili maçta maç özeti ayrıntılı incelediğinde görüleceği üzere, Ankara Demirsporlu oyuncuların kendilerini saha içinde yere bıraktığı her an, takımımız topu dışarı atmış, takımımız gol pozisyonu yaşayabileceği en az 4-5 pozisyonda fair-play ruhunu sahaya yansıtmıştır. Ancak tarafımızın oyuncusu yerdeyken, birçok pozisyonda oyuna ve atak yapmaya devam ettiğiniz, oyunu ısrarla sürdürdüğünüz düşünüldüğünde fair-play ruhu konusunda gereken bilgiye sahip olmadığınız anlaşılmıştır. Takımımızın adını içeren ve tarihe adını şampiyonluklarla yazdırmış teknik direktörümüz hakkında yapmış olduğunuz soyut iddialara dayalı paylaşımların, tarafınıza bir şey kazandırmayacağını, maçların sahada kazanılacağını, takımımıza yapılan sözlü-yazılı herhangi bir saldırıya nasıl sessiz kalmadıysak, bu hafta yaşanılan bu duruma da sessiz kalamayacağımızı hatırlatırız."

Dün 1-1 berabere sona eren maç sırasında futbolcular ve teknik heyet arasında kısa süreli tartışma yaşanmıştı.