Survivor 2021 şampiyonu milli güreşçi İsmail Balaban, Kırkpınar’dan eli boş döndü. Balaban’a en büyük destek sevgilisi İlayda Şeker’den geldi…

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde bu sene Cengizhan Şimşek şampiyon oldu. Başpehlivan İsmail Balaban ise bu yılki organizasyondan eli boş döndü. Balaban bu unvanı kaybedince, en büyük destek sevgilisinden geldi. Survivor 2021’de tanışıp aşk yaşamaya başlayan İsmail Balaban ve İlayda Şeker'in aralarından su sızmıyor. Şeker’in sevgilisini destekleyen paylaşımı sosyal medyanın gündemine oturdu.

Güreşçi İsmail Balaban, bu yıl Edirne 661'incisi düzenlenen Kırkpınar Yağlı Güreşleri başpehlivanlık mücadelelerinde bir kez daha yer aldı. Bu yılki Tarihi güreşlere genç pehlivanlar damga vururken, İsmail Balaban, yarı finalde Cengizhan Şimşek'e elendi. Cengizhan Şimşek 2022’nin başpehlivanı olurken, finalde ona kaybeden son isim ise Mustafa Taş oldu.

Kırkpınar’da yarı finalin ardından geçmiş yılların tüm altın kemerli şampiyonları elendi. İsmail Balaban Er Meydanı'nda üçüncü oldu ve binlerce kişinin favorisi olan Balaban, büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Balaban’a en büyük destek Survivor İlayda Şeker’den geldi. Şeker, sevgilisine aşk dolu bir mesaj yazdı. İşte İlayda Şeker’in o sözleri…

"Senin için söyleyebileceğim bir tek şey var o da iyi ki... İyi ki sensin İsmail’im. Sen bizim gururumuzsun. Sen savaşçısın, sen emeksin, sen hayırlı bir evlatsın, sen iyi bir eşsin. İyi ki sensin"

Editör: TE Bilişim