Trabzonspor her zaman iyi oynayacak diye bir kaide yok evet kabul ediyorum ama kabul ettiğim başka bir şey daha var..Kötü oynadığı maçlarda da 3 puanı almasını bilmesi..Dün de öyle oldu..Kötüye yakın bir oyun oynadık ama 3 puanı almasını bildik.Takim ruhu dur bunu yaşatan ..İşte o ruhtur bizi şampiyon yapacak olan..Goztepenin dünkü hırsına gayretine ne yalann söyleyim hayran kaldım...Göztepe bu futbol ile ligde bulunduğu yer tezat ..
Goztepenin dünkü hırsıni görünce aklıma 2010-11 sezonunda Avni Aker de oynadığımız Teknik Direktörlüğü nü Şota nın yaptığı Kayserispor geldi.
Evet Kayseri de Şota teknik direktördü.
Kayseri bırakın haftanın adeta sezonun futbolunu oynamıştı.Kayseri bize tam 3 gol atmıştı ,biz ise 3-3 biten maçta 87.dakikada Glowackinin golü ile 1 puanı zoraki kurtarmıştık.Ama ne acıdır ki kaybettiğimiz 2 puan ile liderliği de Fenerbahçe'ye kaptırmıştık. 
Daha da tuhafı şu ki Kayserispor  bizim maçta hani o sezonun futbolunu oynayan Kayseri varya bizim maçtan sonra oynadığı 6 maçta üst üste 6 mağlubiyet almış ve neredeyse 20 gol yemişti...
Evet yanlış okumadınız.
6 maçta 1 puan bile alamamisti ..
O sezon Fenerbahçe ile oynadığı maçta Kayserispor sahada adeta gezinmişti ..2-0 FB kazanmış 1.golun asistini Kayseri kalecisi Volkan Babacan yapmisti .Evet yanlış okumadınız ..Ne tuhaftirki bu asist beinsport özetlerine konmamisti.
Kayseri denilince aklıma bunlar geliyor .
Şota ya bizzat sordum ki hocam bizi 2 puandan ettiniz 6 maçtır yeniliyorsunuz ...cevap vermedi veremedi..
İronik bir anıdır bu bende..Şimdi dün adeta o sayfayı tekrar yaşadım.
97.dakika da Göztepe kalecisi bile bizim sahamızda gol bulmaya geldi.Ne durumda ursak olalım bize düşen destek vermek.Çaykur Rizespor maçında trübunlerde olup bordo mavi ruhu yeniden haykırmak..Evet sakatlıklarımız var..Evet eksiklerimiz var .Hazır olmayan oyuncularımız var .Ama biz Trabzonuz biz Trabzonspor'uz.
Tebrikler fırtına..