Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bölgedeki temasları kapsamında Trabzon’a geldi. Bakan Yumaklı’nın Trabzon ziyareti kısa süreli olurken, havalimanında kent protokolü tarafından karşılandı.
Bakan Yumaklı’nın bölgedeki programları kapsamında Trabzon’a uğradığı ve ardından çevre illerdeki temaslarını sürdürmek üzere kentten ayrıldığı öğrenildi. Trabzon Havalimanı’nda gerçekleşen karşılamaya çok sayıda yetkili katıldı.

TRABZON HAVALİMANINDA KARŞILAMA GERÇEKLEŞTİ
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı Trabzon Havalimanı’nda Trabzon Valisi Tahir Şahin, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu karşıladı.
Karşılama programında ayrıca kamu kurumlarının bölge müdürleri ve il müdürleri de hazır bulundu. Havalimanındaki karşılamada kısa bir görüşme gerçekleştirildi.
BAKAN YUMAKLI’NIN ZİYARETİ KISA SÜRDÜ
Trabzon’daki karşılamanın ardından Bakan Yumaklı’nın kentte uzun süreli bir program gerçekleştirmediği öğrenildi. Bakanın havalimanındaki karşılamanın ardından il protokolü ile kısa bir görüşme yaptığı belirtildi.
Bakan Yumaklı daha sonra çevre illerdeki programlarına katılmak üzere Trabzon’dan ayrıldı.
BÖLGE PROGRAMLARI DEVAM EDİYOR
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın Karadeniz Bölgesi’ndeki programları kapsamında çeşitli illerde temaslarda bulunacağı ifade edildi. Bakanın ziyaretlerinde tarım, hayvancılık ve bölgesel projelere ilişkin değerlendirmeler yapılması bekleniyor.
Trabzon’a yapılan kısa ziyaret ise havalimanındaki karşılama programının ardından sona erdi. Bakan Yumaklı’nın bölgedeki temaslarını sürdürmek üzere diğer illere geçtiği öğrenildi.




