TRT 1’in Pazar akşamları ekrana gelen Teşkilat dizisinde bu sezon Çağlar Ertuğrul olmayacak. Dizinin takipçileri Çağlar Ertuğrul’u sorunca, dizideki partneri Deniz Baysal, bakın nasıl bir yanıt verdi?

DENİZ BAYSAL’DAN ÇAĞLAR ERTUĞRUL HAKKINDA ESPRİLİ PAYLAŞIM

Çağlar Ertuğrul’un Teşkilat dizisinden ayrıldığı kesinleşti. TRT 1 pazar akşamları yayınladığı sevilen dizisinin yeni sezonuna hazırlanıyor. Milyonlarca hayranı olan dizinin 3. sezon çekimlerine yakında başlanacak. Dizi bu yıl Ankara'da değil, İstanbul'da çekilecek.

Öte yandan bu sezon, Deniz Baysal Yurtçu’nun partnerinin kim olacağı halen bilinmiyor. Seyircinin aklında pek çok soru işareti dolaşırken sosyal medyada bu konuyla ilgili esprili bir yanıt veren Baysal, herkesi gülme krizine soktu.

Teşkilat oyuncuları arasında öne çıkan pek çok isim diziden ayrıldı. Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Hakan Boyav, Nihat Altınkaya, Tuncer Salman ve Ezgi Şenler o isimlerden bazılarıydı. Son olarak başrol Çağlar Ertuğrul da diziye veda etti.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde de partner olan Baysal-Ertuğrul çifti, izleyici tarafından çok sevilmişti.

Dizide artık Serdar yok. Zehra ne yapacak? Yeni sezonda Teşkilat'ın erkek başrolü kim olacak? Bu sorulara esprili yanıt Deniz Baysal'dan geldi...

“Ben giriyorum arkadaşlar 3. Sezonda 2 karakteri oynuyorum.”

Deniz Baysal, erkek başrolün belirsiz olması durumuyla böyle dalga geçti. Bıyık ve sakal takarak poz veren güzel oyuncuyu bu haliyle görenler şaşkınlık yaşadı.

Teşkilat dizisinin 3. sezonu için sil baştan bir hikayenin yazıldığı, yeni oyuncularla görüşmeler yapıldığı ve artık dizide hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı söylenmişti.