TRT 1 ekranının fenomen dizisi Teşkilat çok yakında üçüncü sezonuyla ekranda olacak. Dizinin Zehra'sı Deniz Baysal ise rolü hakkında önemli bir itirafta bulundu. İşte o açıklamalar!

DENİZ BAYSAL, ZEHRA KARAKTERİ İÇİN NE SÖYLEDİ?

TIMB&B Productions imzalı Teşkilat dizisi Milli İstihbarat Teşkilatı'nda geçen olayları konu ediniyor. TRT 1'in sevilen dizisi yakında Pazar akşamları yeniden izleyicisiyle buluşacak. Bu sezon üçüncü yılı olan dizinin başrol oyuncusu Deniz Baysal, canlandırdığı Zehra karakteriyle ilgili çok önemli bir itirafta bulundu. İşte güzel oyuncunun açıklaması...

Başarılı oyuncu Deniz Baysal Yurtcu, Teşkilat'taki karakteri Zehra'nın kendisini heyecanlandırdığını, sınırlarını zorladığını ve kendisini güçlü hissettirdiğini açıkladı.

Evliliğin değil, kişinin aşkı öldüreceğini de özel hayatına dair soruya karşılık itiraf eden Baysal, evliliğe fazla sorumluluk yüklenmemesi gerektiğini dile getirdi. Güzel oyuncu eskiden başkalarının dertlerini fazlasıyla üstlendiğini ve her şeyi kafasına taktığını itiraf etti. Teşkilat dizisinden sonra ve evlendikten sonra hayatında yepyeni bir dönemi başlattığını da sözlerine ekledi.

Editör: Didem Bektaş