Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 6 Şubat 2023'te meydana gelen "asrın felaketi" olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümünde Adıyaman’da bir araya geldi.
Depremzedelerle dayanışma amacı taşıyan bu buluşmada, spor camiasının birlik ve beraberlik içinde olduğu vurgulandı. Başkanlar, deprem felaketinde hayatını kaybedenleri anarak, bölge halkının yaralarının sarılması için destek mesajları verdi.
Trabzonspor'un eski yöneticilerinden Gökhan Saral, sosyal medya hesabı üzerinden, "Trabzonspor Başkanımız Sn. Ertuğrul Doğan ve TFF Başkanı Sn. İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ile 6 Şubat asrın felaketinde kaybettiğimiz canlarımızı anmak ve acılarımızı paylaşmak için bir araya geldik." Paylaşım yaptı.
Birlik ve Beraberlik Vurgusu
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, büyük felaketin ardından sporun ve futbol camiasının birleştirici gücüne dikkat çekerken, kulüp başkanları da dayanışmanın devam etmesi gerektiğini belirtti.
Deprem bölgesinde yapılan çalışmalar, spor tesisleri ve altyapı projeleri hakkında bilgi paylaşılırken, özellikle gençler için sporun iyileştirici gücüne vurgu yapıldı.
Türk futbolunun önemli isimleri, sosyal sorumluluk bilinciyle bir araya gelerek, depremzedelere yalnız olmadıklarını hissettirmek amacıyla bu anlamlı organizasyona katıldı.




