Sabah Gazetesi spor yazarlarından eski hakem Erman Toroğlu bugün yayınlanan yazısında Trabzonspor'u yorumladı. Toroğlu, bordo mavili takımın şampiyonluk yarışı yapan takımlara karşı iyi bir futbol ortaya koymasını normal bir durum olarak değerlendirirken Ersun Yanal'ın gerçek performansını gelecek sezon göstereceğini ifade etti.

İşte Erman Toroğlu'nun yazısındaki Trabzonspor bölümü:

"Aziz Yıldırım, Ersun Yanal'ı gönderdiği için "Ersun Yanal, Galatasaray'ı yendi. Beşiktaş'ı da yenerse Fenerbahçe'nin önünü açacak" diyecekler ama böyle abuk bir şey olamaz. Adam profesyonel. Kimin gemisine binerse onun düdüğünü çalacak. Geçen gün Melo'nun söylediği abuk şey gibi "Bize oynadığınız gibi başkalarına da oynarsanız şampiyon olursunuz." Sana mı bırakacak rakibin maçı. Şampiyonluk istiyorsan çık, oyna, yen. Sen kendi takımına bak. Selçuk'a bak, Umut'a bak, Olcan'a bak, defansa bak… Her maçta iki tane yiyorsun. Burak 3 tane kaçıyor ona bak. Ama Melo akıllı adam Türkiye'deki bozuk düzeni anladı o da tribüne oynuyor Beşiktaş'ın Teknik Direktörü Bilic gibi. 

***
Trabzon takımının kadrosunu Ersun Yanal yapmadı. Onun için de inişli çıkışlı bir grafik çiziyorlar. Ama yine de iç saha istikrarları var. Eğer Ersun'dan bir şey bekleyecekseniz seneyi görmeye mecbursunuz."
Editör: TE Bilişim