Lucas Torreira’ya İstanbul’da gerçekleştirilen yumruklu saldırının görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde şüphelinin AVM çıkışında yıldız futbolcuyu beklediği ve yaşanan tartışmanın ardından arbede çıktığı görüldü.
Olay sonrası gözaltına alınan şüpheli hakkında soruşturma sürüyor.
AVM ÇIKIŞINDA SALDIRIYA UĞRADI
Olayın, Beyoğlu ilçesine bağlı Kasımpaşa’daki bir alışveriş merkezinin önünde meydana geldiği belirtildi.
İddiaya göre kafeden çıkan Lucas Torreira, Yusuf Y. isimli şahsın yumruklu saldırısına uğradı.
Yaşanan arbede sırasında çevrede bulunan kişiler ve güvenlik görevlileri olaya müdahale etti.
GÖRÜNTÜLER GÜNDEM OLDU
Ortaya çıkan güvenlik kamerası görüntülerinde şüphelinin Torreira’ya yöneldiği ve çevredeki kişilerin araya girdiği anlar yer aldı.
Şüphelinin olay sonrası taksiyle kaçmaya çalıştığı ancak polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi.
“İPEK BENİM KIZ ARKADAŞIM” İFADESİ
Şüpheli Yusuf Y.’nin ifadesinde, sosyal medyada iletişimde olduğu İpek B. ile Lucas Torreira’nın da ilgilendiğini düşündüğü için futbolcuyu takip ettiğini söylediği belirtildi.
Lucas Torreira ise emniyette verdiği ifadede, İpek B.’nin kız arkadaşı olduğunu ve şahıs hakkında daha önce 45 günlük uzaklaştırma kararı aldırdığını söyledi.

ŞOFÖRÜ DE OLAYA MÜDAHALE ETTİ
Polis incelemelerinde Torreira’nın şoförü Eray S.’nin de tarafları ayırmaya çalışırken saldırgana müdahale ettiği tespit edildi.
Yapılan kontrollerde yıldız futbolcunun sol kaşı ile gözü arasında kızarıklık oluştuğu öğrenildi.

TEHDİT MESAJLARI İDDİASI
Soruşturma kapsamında şüphelinin geçmişte Lucas Torreira, Devrim Özkan ve İpek B.’ye yönelik tehdit içerikli mesajlar attığı da öne sürüldü.
Dosyada yer aldığı belirtilen mesajlarda tehdit ifadelerinin bulunduğu iddia edilirken, olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü sürdüğü bildirildi.





