AK Parti Trabzon İl Başkanlığı ilginç bir istifa haberi ile gündemde. İl Başkanı Sezgin Mumcu ile il yöneticisi Nihat Yılmaz arasında halı sahada geçen bir tartışma, istifanın kapısını araladı.

Geçtiğimiz günlerde halı saha maçı yapan AK Parti Trabzon İl Başkanlığı üyelerinden Başkan Sezgin Mumcu, yöneticisi Nihat Yılmaz'a pas atmamıştı. Bunun üzerine Mumcu'nun Yılmaz'a, "Sen çık da kızın oyuna girsin" sözleri ikili arasında gerginlik yaratmıştı. Daha sonra Yılmaz da Mumcu'ya benzer bir yanıt vermişti.

Halı sahadaki pas krizi sonrası, AK Parti Trabzon teşkilatındaki yönetimdeki bazı isimlerin Nihat Yılmaz'ın istifasını istedikleri öğrenildi. Yılmaz ise bu duyumları alır almaz kendisi yönetim kurulundan istifa etti.

CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nun konuğu oldu CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nun konuğu oldu

AK Parti Trabzon il yönetiminin önemli isimlerinden biri olan Hüseyin Salimoğlu da Sezgin Mumcu ile yaşadığı bir sorundan ötürü istifa noktasına geldi. İddiaya göre Yılmaz'a gösterilen tepki Salimoğlu'na gösterildi. Salimoğlu'nun istifa konusunda kararı bekleniyor.