Trabzon Bağımsız Milletvekili Adayı Teoman Yılmaz, bugün bir basın toplantısı düzenleyerek ileride hayata geçirmek istediği projelerinden bahsetti.

14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri yapılacak. Trabzon'dan bağımsız adaylığını koyan Teoman Yılmaz, bu sabah bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde projelerinden bahseden Yılmaz, "Trabzon'da yaşayan biri olarak herkesin sesi olmak istedim. Sosyal medyaya çok kızıyorken, emekli olunca oradan haberler yayınlamaya başladım. Makine yüksek mühendisiyim. Bana "Bağımsız olarak Trabzon Milletvekili olarak siz bu sesi daha verimli, daha güçlü yürütebilirsiniz" dediler. Verimsiz bulduğum siyaset kurumlarına ömrümün sonuna kadar geçmeyeceğim. Ömrümün son deminde Trabzon için güzel projelere imza atmak istiyorum" şeklinde konuştu.

Teoman Yılmaz sözlerine şu ifadeleri de ekledi: "Belediye meclis üyelerinin tamanını ben seçersem, o zaman belediye başkanı adayı olabilirim." Trabzon için donanımlı insanların görev başında olması gerektiğinden bahseden Trabzon bağımsız milletvekili adayı Yılmaz, Trabzon'un deniz trafiği, ulaşımı konusunda yenilikler yapmak istediğini açıkladı.

Editör: Didem Bektaş