FUTBOL

Trabzon Barosu'ndan derbi hakkında açıklama

Trabzon Barosu Başkanı Duygu Keleş Aydın, Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylara ilişkin açıklamada bulundu.

Abone Ol

Trabzon Barosu Başkanı Duygu Keleş Aydın, Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylara ilişkin açıklamada bulundu.

Duygu Keleş Aydın, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olayları ve sonrasındaki hukuki süreci değerlendirdi.

Aydın, olayların günler öncesinden yapılan açıklamalarla başlayan gerginlikle tetiklendiğini ve bazı sporcuların tahrikleri ile büyüdüğünü savundu.

Görüntülerden taraftar, teknik ekip ve sporcuların kimlerin, nasıl müdahil olduğunun net görüldüğünü belirten Aydın, soruşturma ve yargılamalar ile haksız eylemlerde bulunanların tespit edileceğini söyledi.

Aydın, Ortamı gerginleştiren ve tahrik oluşturan kişilerin de bulunacağını ve eylemlerinin meşru müdafaa kapsamında değerlendirilip değerlendirilemeyeceğinin ortaya çıkacağını vurguladı.

Trabzon Barosu'nun sahaya yabancı madde atılmasına ve saha girişlerine karşı olduğunu, ancak Trabzon şehrini, hemşehrileri ve Trabzonspor camiasını suçlayıcı ve hakarete varan tüm eylem ve söylemlere karşı hukuki süreç başlatacağını bildirdi.

Olayların sorumluları tespit edilecek ve yargılanacak.

Ortamı gerginleştiren ve tahrik oluşturan kişiler de sorumlu tutulacak.

Trabzon Barosu, Trabzon'u ve Trabzonspor camiasını hedef alan haksız saldırılara karşı hukuki mücadele edecek.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }