Büyükşehir Belediye Başkanı Genç, vatandaşın ilgi gösterdiği çay bahçesi ve parklarda bazı sıcak içeceklerde indirim yapıldığını bildirdi.

Başkan Ahmet Metin Genç, Trabzon halkının ve turistlerin en sık ziyaret ettiği belediye çay bahçeleri ve benzer tesislerde çaya büyük bir indirim uygulandığını aktardı. Sosyal belediyecilik vurgusunu her daim yapan Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından gösterilen bu ilgi vatandaşın yüzünü güldürüyor. Belediyeye ait Fatih Park, Atapark, Ayasofya sahildeki alanlarda bir bardak çayın fiyatı artık 3 lira.

"Parklarımızda kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunarak vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu göstermek istiyoruz." diyen Genç, çay ve meyve aromalı sıcak içeceklerin fiyatlarını açıkladı. Kaliteli Trabzon çayı belirtilen bölgelerde 3 liradan satılacak. Trabzon'un farklı yerlerinde çay fiyatı 7,5 lira ila 15 lira arasında değişiyor.

SSK ve Bağ-Kur Emekli Maaşları İçin Yeni Formüller Belirlendi! SSK ve Bağ-Kur Emekli Maaşları İçin Yeni Formüller Belirlendi!

Belediye tesislerinde ise önceden 5 liradan 10 liraya varan bir bardak çayın fiyatı şimdi 3 lira.

Editör: Didem Bektaş