Trabzon devlet hastanesinde dişçide çok bekletildiğini söyleyip bir anda tartışma çıkaran hasta, doktor ile tartışmaya girdi. O anlar kameralara böyle yansıdı!

TRABZON’DA ‘ÇOK BEKLETİLDİM’ KAVGASI

Trabzon'da yaşayan Cemil K. adlı vatandaş, dün gittiği devlet hastanesinde olay çıkardı. Diş hekiminden randevu alan hasta, iğnesi yapıldıktan sonra 1 saat kadar beklemeye alındı. Uzun süre beklemekten sıkılan adam, 'Çok bekletildim' diyerek bir hışımla doktorun odasına girdi.

Diş hekimi ise tedavisinin yapılabilmesi için bekletildiğini hastasına açıkladı. Hastanın bu çıkışı üzerine doktor tedaviden vazgeçince, olaylar büyüdü. Diş hekiminin bu yanıtı karşısında daha da öfkelenen Cemil K., doktora tehditler savurmaya başladı. Cemil K. adlı hasta ve doktor arasında geçen diyalog kameralara böyle yansıdı.

O anlarda sinirlerine hakim olamayan Cemil K.'nın, doktora 'Siz boşuna okumuşsunuz. Siz doktor değilsiniz. Hastanızı böyle gönderemezsiniz. Sizi şikayet edeceğim. Doktorluktan attıracağım. Böyle doktor memleketimize lazım değil.' dediği öğrenildi.

Trabzon hastane kavga olayının ardından Cemil K., hastaneden ayrılırken, doktor da diğer hastalarıyla ilgilenmeye devam etti. Olay şimdilik kapandı.

Editör: Didem Bektaş