Yapay zeka teknolojisi emlak fiyatları araştırmasının sonuçları herkesi şaşırtacak. Trabzon'daki konutların fiyatları o tarihte rekora imza atacak!

Trabzon merkez ve ilçelerinde konut fiyatları son yıllarda epey yükseldi. Yabancıların ilgisi, kentin her açıdan değeri ve önemi derken Trabzon kira artışında da satılık konut fiyatlarında da maksimum yükseliş gösteren illerimizden biriydi.

Şehir merkezine yakın, denize kıyısı bulunan Ortahisar, Akçaabat ve Yomra ilçeleri yapay zeka teknolojisinde de öne çıkıyor. Trabzon emlak fiyatları araştırması yapay zeka tarafından yapıldı ve sonuçlar şu şekilde oldu.

Kış döneminde ve özellikle enflasyona paralel olarak gelecek yıl konut fiyatları Trabzon ve ilçelerinde rekora koşacak. Ortahisar Trabzon'un merkez ilçesi olarak şu sıralar el yakıyor. İş, ticaret, turistik merkezleri ile emlak fiyatlarının en çok arttığı ilçelerin başında Ortahisar geliyor.

Yomra'da da emlak piyasası oldukça hareketli. Yeni ve modern tesisler, yeni konut projeleri derken Trabzon konut fiyatlarını belirleyen noktalardan biri de Yomra oluyor.

Karadeniz'in en güzel sahil şeritlerinden olan Akçaabat da tatil beldesi, turistik tesis gibi etkenlerle emlak fiyatları en çok artacak ilçelerden biri olarak kabul ediliyor.

Trabzon'da emlak fiyatlarının önümüzdeki süreçte artması beklenmektedir. Karadeniz Bölgesi'nin en önemli turizm merkezi Trabzon olmakla birlikte, yabancı turistin hem emlak aldığı hem turizm ve dış ticaret anlamında en çok talep gören şehrimiz olması emlak fiyatlarını giderek yükseltecektir.