Nisan ayında faaliyete geçen Trabzon'daki Et ve Süt Kurumu Kombinası'nda tonlarca et satıldı. Trabzon Et Kombinasında tam...

Trabzon için güzel bir haber geldi. Et Kombinası kısa süre içinde 97 ton karkas eti ve 7 bin 500 kilogram süt ürününü sattı. Nisan ayında hizmete giren Et ve Süt Kurumu Trabzon Et Kombinası, sadece 4 ayda rekor bir satışa imza attı.

Tüketiciler taze et ve süt ürünlerinden memnun. Akçaabat ilçesinde Vahit Kirişçi ile Adil Karaismailoğlu tarafından açılan Et Kombinası, 45 milyon liralık bir yatırımın sonuçlarını vermeye başladı.

Merkezde günde 40 büyükbaş ve 70 küçükbaş hayvan kesime gönderiliyor. Trabzon'un ihtiyacı için kesimlerin özenle yapıldığı ve yapılmaya devam edeceği bildirildi. Et ve Süt Kurumu, Karadeniz'deki ilk et kombinasını Trabzon ilinde açmıştı. Kurum, piyasadaki et ve süt fiyatlarını düzenlemeyi amaçlıyor. Burada kesilen etler Trabzon ve çevre illere kasap, market ve diğer noktalara satılıyor.

Et ve Süt Kurumu Trabzon Kombinası, tüketicilere uygun fiyatlı et ve süt ürünlerini en sağlıklı biçimde ulaştırıyor. 4 ay içinde tonlarca ürün tüketiciyle buluştu. 430 tonluk soğuk hava depolarından kasaplara gönderilen etler hem uygun fiyatlı hem de kaliteli. Bu güzel haber gündem manşetlerine taşındı.