AK Parti Trabzon milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu, Güney Çevre Yolu'nun temelinin 1 Mayıs'ta atılacağını söyledi.

AK Parti Trabzon milletvekili adayı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon'da belli noktalardaki ziyaretlerini sürdürüyor.

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora ve Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ile birlikte bugünkü adres; Akçaabat-Arsin arasında yer alan Trabzon Güney Çevre Yolu hattı oldu.

Bakan Karaismailoğlu, iki ilçe arasında uzanacak olan 43 kilometrelik Güney Çevre Yolu'nun temelinin 1 Mayıs'ta atılacağını müjdeledi.

Proje, Akçaabat ilçesi Mersin Mahallesi'nden itibaren başlıyor. Çevre yolunun ilk etabındaki çalışmalar salı günü başladı. 1 Mayıs'ta projenin Karadeniz Sahil Yolu'nan ayrılan tarafında temel atılacak.

Karadeniz Sahil yolu trafiğini rahatlatacak olan çevre yolu 43 km olacak. Arsin'e kadar uzanan yolun temeli kısa sürede atılacak. Trabzon ve Büyük Türkiye için AK Parti'nin 2053 planlarından bahseden Adil Karaismailoğlu, "Trabzon, Türkiye'nin, Karadeniz'in lider şehirlerinden birisi olmaya devam edecektir. 1 Mayıs Pazartesi günü Akçaabat Mersin Mahallesi'nde Güney Çevre Yolu'nun açılışına bütün Trabzonluları bekliyoruz." İfadelerini kullandı.