Trabzon - İstanbul seferini yapan Anadolujet uçağı, Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yapamadı. Uzun süre havada tur attı. İşte son dakika gelişmesi...

TRABZON-İSTANBUL SEFERİNİ YAPAN UÇAK, HAVALİMANINA İNİŞ YAPAMADI

Kalkış noktası Trabzon olan Anadolujet Havayolları'na ait yolcu uçağı, son durağı olan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yapacaktı. Ancak, hava alanında hidrolik yağı sızıntısı temizliği olduğu için uzun süre havada tur attı. Havadaki turunun ardından Sabiha Gökçen'i pas geçen uçak, İstanbul Havalimanı'na divert etti.

Türk Hava Yolları’nın alt markası olan Anadolujet Havayolları'na ait TK7435 sefer sayılı yolcu uçağının yolcuları, bugün kısa süreli bir panik yaşadı. Trabzon'dan İstanbul'a gelen uçak, alandaki çalışmalar sebebiyle bir süre havada tur attı. Daha sonra pisti pas geçen uçak, İstanbul Havalimanı'na iniş yaptı.

Yolcular daha sonra firmanın otobüsleriyle Sabiha Gökçen Havalimanı’na götürüldü. Anadolujet uçağının yolcuları mağdur oldukları ve firmadan da bilgi alamadıkları için şikayetçi oldu. Sabiha Gökçen-Trabzon seferi de 4 saat rötarlı olarak sabah 05.00'te gerçekleşti.

Editör: Didem Bektaş