Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi, Türkiye Liselerarası Futbol Turnuvası finalinde mücadele edecek.

Trabzon’da il birincisi olduktan sonra Erzurum’da yapılan grup mücadelelerinden yenilgisiz lider çıkan ve Bitlis’te yapılan yarı final karşılaşmalarına katılan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi, burada da üstün başarı göstererek Final müsabakalarına takılmaya hak kazandı.

Konya’da yapılacak final müsabakaları için bu şehre giden Trabzon temsilcisi çekilen kuralar sonrasında B grubunda Bursa Cem Sultan Anadolu Lisesi, Manisa Spor Lisesi, İstanbul Bayrampaşa Tuna Lisesi ile eşleşti.

İlk maçını bugün saat 14.00’de Bursa Cem Sultan Anadolu Lisesi ile oynayacak olan Erdoğdu Anadolu Lisesi, ikinci maçını 2 Haziran 2014’de saat 16.00’da Manisa Spor Lisesiyle yapacak. Guruptaki son maçını ise 3 Haziran 2014’de saat 16.00’da İstanbul Bayrampaşa Tuna Lisesiyle oynayarak gurup maçlarını tamamlayacak.

Guruptan ilk iki içerisinde çıkması halinde diğer maçlarını 4- 5 haziran tarihlerinde diğer gurubun birinci yada ikinci takımlarıyla oynanacak.

A gurubunda yer alan takımlar ise şu şekilde:
Denizli özel doğa lisesi, Kahramanmaraş Anadolu Lisesi, İstanbul Bayrampaşa Endüstri Meslek Lisesi ve Bursa İnegöl Yunus Emre İ.H.L.   
Editör: TE Bilişim