Trabzon turizm sezonuna tam anlamıyla hazır. 2022/2023 yaz sezonu tatili için şimdiden kentteki otellerde boş yer kalmadı gibi.

Doğu Karadeniz Bölgesi'ni yaz tatili için tercih eden yerli ve yabancı turistlerin en büyük cazibe merkezi olan Trabzon'da otellerde boş oda bulmak gittikçe zorlaşıyor. Kentteki tüm otellerde doluluk oranı arttı. Turizm sezonu için beklentilerin ötesine geçildi. İşte detaylar!

TRABZON OTELLERİ ŞİMDİDEN DOLDU

TÜRSAB Doğu Karadeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Volkan Kantarcı, ön rezervasyonların Mayıs ayında yapıldığından ve bu sezonun önceki sezonlara göre daha yoğun olacağından bahsetti.
Trabzon otelleri doluluk oranı artarken, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekecek tarihi ve doğal güzelliklerle bezeli kentte bu yaz oldukça büyük bir kalabalık olması bekleniyor.

Trabzon Havalimanında dış hat uçuşları başladı ve Cidde, Riyad, Kuveyt, Bahreyn ve Bakü seferleri yoğun. Kıbrıs Ercan havalimanından Trabzon'a direkt uçuşlar var. Trabzon turizm sezonuna hazırken, Ortadoğu ülkelerinden yapılan rezervasyonlar da dikkat çekiyor. Öyle görünüyor ki, bu yaz tatilinde bölgede ve Trabzon'da turizm sezonunu Arap turistler şekillendirecek.