Meteoroloji’nin yayımladığı hava durumu tahminlerine göre; Doğu Karadeniz’de sıcaklıklar düşecek. Trabzon ve o iller için uyarı geldi.

Trabzon, Giresun, Gümüşhane, Samsun, Ordu, Kastamonu, Rize, Sinop ve Artvin gibi iller için Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni bir duyuruda bulundu. Soğuk hava akımı Doğu Karadeniz Bölgesi için ne zaman, hangi tarihlerde bekleniyor? Mevsim normallerinin üzerinde seyreden bunaltıcı sıcaklıklar, Trabzon ve diğer Doğu Karadeniz illerinde ne zaman düşecek?

Karadeniz Bölgesi için son dakika uyarısı... Yüksek hava sıcaklıkları Karadeniz, İç Anadolu ve yurdun neredeyse tüm kesimlerinde devam ederken, sevindiren haber geldi. Bu hafta boyunca artışa geçen sıcaklıklar, 22 Ağustos 2023 tarihinden itibaren 4 gün süreyle Karadeniz Bölgesi'nde azalacak.

22-26 Ağustos arasında soğuk hava dalgası başlıyor. Hava sıcaklıkları Marmara, Karadeniz ve İç Anadolu'da gözle görülür şekilde düşecek.

Soğuk hava akımı Karadeniz'in dağlık kesimlerine kar bile getirebilir. Özellikle Trabzon ve Karadeniz illerinde bu tarihlerde dikkatli ve tedbirli olunmalı uyarısı yapıldı.