Başarılı hoca, “Üst üste evimizde oynayacağımız iki maçı kazanıp, rakiplerle aramızdaki puan farkını kapatmalıyız” diye uyardı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, yarın konuk edecekleri Eskişehirspor maçı öncesi işi sıkı tutuyor... Futbolcularla sık sık toplantı yaparak beyinlerini yıkayan başarılı çalıştırıcı, rakipleriyle olan puan farkını kapatmak için önlerindeki iki haftanın çok önemli olduğunu vurgulayarak, Gençlerbirliği yenilgisini unutmalarını istedi. Akçay, “O maçı unutmak, sizin elinizde. Daha çok pozisyona girip bu pozisyonları değerlendirmeliyiz. Kendi evimizde oynayacağımız maçta topun bizim ayağımızda daha çok durması gerekiyor. Kazanmak için gerekli mücadeleyi verdiğinizi de herkese gösterin” dedi.

Parola 6 puan

Bordo-Mavililer’in hocası, ilk önce Eskişehir ardından yine Avni Aker’de Kayseri Erciyespor’la karşılaşacaklarını belirterek, “Evimizde henüz bileğimiz bükülmedi. Bu iki maçtan da mutlak suretle üç puan çıkarmalıyız. Rakiplerimizle olan puan farkı bize yakışmıyor. Bu iki haftada rakiplerimizin kendi aralarında maçları var. Bu fırsatı iyi değerlendirip iki haftayı karlı kapatmalıyız. Bunu başaracak gücümüz var. Bu sezon hem Avrupa’da hem de ligde zirve mücadelesi veriyoruz. Elde edeceğimiz zaferlerle Trabzonspor’un ne kadar iyi bir takım olduğunu herkese gösterelim” diyerek oyuncularını motive ediyor.
Editör: TE Bilişim