Trabzon'un Ortahisar ilçesindeki ana isale hattında korkutan bir patlama meydana geldi. İşte, büyük hasara yol açan patlamadan detaylar!

Trabzon son dakika haberi: Ortahisar ilçesindeki Devlet sahil yolu Yenimahalle mevkisinden geçen ana su hattı patladı. Patlamanın sebebi henüz belirlenemezken, su hattının patlaması sonucu dışarı taşan su sahil yolunda birikerek ulaşımı felç etti. Olaya tanık olan çevredeki vatandaşlar polisi aradı. Emniyet ekibi bölgede güvenlikli şerit oluşturdu. 7 katlı binanın dış cephesi ve çatısında maddi hasar yaşanırken, binadan kopan parçalar park halindeki araçlarda hasara yol açtı.

Trabzon Ortahisar'da Salı günü yaşanan su hattı patlaması sonucu can kaybı yaşanmadı.

Büyükşehir Belediyesi Trabzon İçme suyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ekipleri kısa sürede durumu kontrol altına aldı. Trabzon - Akçaaabat istikameti kontrollü olarak trafiğe açıldı.

Ev ve iş yerleri zarar gören kişiler temizliğe başladı. Patlama şiddetiyle kırılan camlardan içeri giren sular pek çok haneye de zarar verdi. Doğal gaz patlamasına benzetilen ana su hattı patlaması büyük panik yaşattı.