Trabzon'daki Canikdere Şelalesi özellikle kış aylarında yerli turistlerin akınına uğruyor. İşte, şelaleden enfes manzaralar…

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Çakırgöl turizm çalışmalarını başlattı Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Çakırgöl turizm çalışmalarını başlattı

Trabzon'un Tonya ilçesindeki Canikdere Şelalesi 14 metre yükseklikten dökülen buz gibi berrak sularıyla görenleri adeta büyülüyor. Her yıl yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası olan şelalenin bu kış ziyaretçi akınına uğraması da şaşırtmıyor.

Tonya merkeze 800 metre uzaklıktaki Canikdere Şelalesi, Trabzon'un turizm cenneti doğal güzelliklerinden biri. Belediye Başkanı, bölgenin tanıtımı için gerekli çalışmaları yaptıklarından bahsetti. Şelale çevresinde dinlenme, gezi ve rekreasyon alanları bulunuyor.

Sağlam zeminli bir yürüyüş yolu bulunan Canikdere'ye yılın her dönemi Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanından vatandaşlar geliyor. Akşam saatlerinde ışıklandırması olan bölgede 24 saat gezinti yapmak mümkün. Doğa, eğlence, stres atma alanı olarak görülen Tonya'nın cennet köşesi dışında Erikbeli ve Kadıralak yaylaları da binlerce ziyaretçi çekiyor. Ziyaretçiler kar yağışının ardından şelalenin manzarasına doyamadıklarını belirtti.

Editör: Didem Bektaş