Trabzon’dan Azerbaycan’a uzanan anlamlı bir dayanışma örneği dikkat çekti. Ortahisar ilçesinin Moloz mevkisinde esnaflık yapan Süleyman Çakır, Azerbaycan’ın Şuşa şehrindeki çocuklara Trabzonspor formaları göndererek bordo mavili renkler üzerinden gönül köprüsü kurdu.

Şuşa’dan Trabzon’a gelen bir dostu aracılığıyla çocuklara ulaşan formalar, kısa sürede unutulmayacak görüntülere sahne oldu.

TRABZON’DAN ŞUŞA’YA FORMALAR GÖNDERİLDİ

Trabzon’da esnaflık yapan Süleyman Çakır, Azerbaycan’ın Karabağ bölgesinde bulunan Şuşa kentindeki çocuklar için anlamlı bir girişimde bulundu.

Çakır, Şuşa’dan Trabzon’a gelen bir dostuna Trabzonspor formaları teslim ederek bunların çocuklara ulaştırılmasını istedi. Bordo mavili formalar Şuşa’ya götürülerek minik futbolseverlere hediye edildi.

Trabzonspor sevgisini sınırların ötesine taşıyan bu davranış, Türkiye ile Azerbaycan arasındaki kardeşlik bağının spor aracılığıyla da güçlendirilmesine katkı sağladı.

ŞUŞA KALESİ’NDE BORDO MAVİ GÖRÜNTÜLER

Trabzonspor formalarını giyen çocuklar, Şuşa’nın simge noktalarından Şuşa Kalesi önünde bir araya geldi.

Bordo mavili formalarıyla hatıra fotoğrafı çektiren çocukların mutluluğu görüntülere yansıdı. Minikler hep birlikte:

"En büyük Türkiye şampiyon Trabzonspor"

sloganını söyledi.

Ernest Muçi Trabzonspor’da Skor Üretmeye Devam Ediyor
Ernest Muçi Trabzonspor’da Skor Üretmeye Devam Ediyor
İçeriği Görüntüle

Şuşa Kalesi önünde Trabzonspor formalarıyla ortaya çıkan görüntüler, iki ülkenin kardeşliğini yansıtan dikkat çekici karelerden biri oldu.

ÇOCUKLARDAN SÜLEYMAN ÇAKIR’A TEŞEKKÜR

Şuşalı çocukların kendilerine gönderilen formalar nedeniyle büyük mutluluk yaşadığı belirtildi.

Çocuklar, Trabzon’dan gelen hediyeler için Süleyman Çakır’a teşekkürlerini iletirken Trabzonspor’a da başarı dileklerinde bulundu.

Çakır’ın gerçekleştirdiği bu jest, hem Trabzon’da hem de Şuşa’da memnuniyetle karşılandı. Bordo mavili formaların çocuklarla buluşması, futbolun yalnızca saha içindeki rekabetten ibaret olmadığını, farklı coğrafyalar arasında güçlü bir bağ da kurabildiğini bir kez daha gösterdi.

TRABZONSPOR RENKLERİ KARABAĞ’A ULAŞTI

Trabzonspor’un bordo mavili renkleri bu kez Karadeniz’den Karabağ’a uzandı.

Trabzonlu bir esnafın bireysel girişimiyle başlayan süreç, Şuşalı çocukların mutluluğuna dönüşürken Türkiye ile Azerbaycan arasındaki kardeşliğin sıcak bir örneğini ortaya çıkardı.

Şuşa Kalesi önünde Trabzonspor formalarıyla çekilen görüntüler, bordo mavili kulübün sevgisinin Trabzon sınırlarını aşarak farklı coğrafyalarda da karşılık bulduğunu gösterdi.