Kulüp Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak ve üyeler, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne gelerek ligde kötü günler yaşayan bordo-mavili takımın antrenmanını izleyip, futbolculara ve teknik kadroya destek verdiler. 

Takım kaptanı Tolga Zengin'e antrenman öncesi çiçek veren Ali Özbak, bordo-mavili futbolculara hitaben yaptığı konuşmada, ''Şu anda kötü sonuçlar alıyor olabiliriz. Ancak biz tüm futbolcu kadrosuna ve teknik heyete güveniyoruz. Bu günleri de atlatarak yeniden iyi sonuçlar almaya başlayacağınıza inanıyoruz. Trabzonspor, tarihinde böyle kötü günlerin üstesinden gelmiş bir kulüptür. Bugünleri yine sabırla atlatacaktır'' dedi. 

Tolga Zengin de kendilerine verilen destekten dolayı Özbak ve üyelere teşekkür ederek, ''Bu desteğiniz bizi mutlu etti. Elimizden geleni yaparak bir an önce iyi sonuçlar alıp, takımı hak ettiği yere taşıyacağız'' ifadesini kullandı. 

Divan Kurulunun takımı ziyaretinde kulüp asbaşkanı Nevzat Şakar, kulüp genel sekreteri Hasan Yener ve bazı yöneticiler de yer aldı. 

Adrian'a doğum günü kutlaması

Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığı'nın ziyaretinin ardından bordo-mavili futbolcular, saha kenarında 26. yaşına giren Polonyalı oyuncu Adrian'ın doğum gününü kutladı. 

Kendisi için hazırlanan pastanın kesilmesinden önce bir konuşma yapan Polonyalı oyuncu, ''Bugün hiçbirimizin mutlu olmadığını biliyorum ama dün akşamdan daha iyi oynayarak önümüzdeki haftalarda daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum'' dedi. 

Adrian daha sonra arkadaşların ve teknik direktör Şenol Güneş'in alkışları arasında pastanın mumlarını üfledi. Adrian'a kesilen pastadan ilk dilimi kaptan Tolga Zengin ikram etti. 

Trabzonspor'da iki eksik

Trabzonspor'un antrenmanına izinli olan Vittek ve hafif sakatlığı bulunan Celustka katılmadı. 

Medical Park Antalyaspor maçında ilk 11'de forma giyen oyuncular, hafif bir çalışmanın ardından soyunma odasına giderken diğer oyuncular yarı sahada topla çalıştı. 

Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürecek. 
Editör: TE Bilişim