Hafta sonu Beşiktaş ile oynanacak derbiye yeni teknik direktörü ile çıkmak isteyen Trabzonspor'da yönetim, VavaCars Fatih Karagümrük teknik direktörü Andrea Pirlo ile de bir görüşme gerçekleştirdi.

Trabzonspor yönetimi 46 yaşındaki İtalyan teknik adam ile Karagümrük başkanı Süleyman Hurma'dan "Trabzonspor benim yumuşak karnım, görüşebilirsiniz" diyerek izin alıp bir görüşme gerçekleştirdi. Tarafların yaptığı görüşmede Pirlo'nun Avrupa hedefi olduğunu yönetime bildirmesi Bordo Mavililere geri adım attırmadı.

Trabzonspor Pirlo'nun iknası için tüm hamlelerini yapıyor ve kısa sürede bu transferi noktalamak istiyor. Bordo Mavililer ayırca Yunanistan Milli Takımını çalıştıran Gustavo Poyed ve Slaven Bilic ile de görüşüyor. 

SERGEN YALÇIN, PALUT VE MONTELLA OLMADI

Beşiktaş'ın eski hocası Sergen Yalçın'la uzun bir görüşme gerçekleştiren Trabzonspor, istediği sonucu alamadı. Yalçın sezonun geri kalanında takım çalıştırmak istemediğini yönetime iletti. İlhan Palut ile yapılan görüşmelerden de netice alınmazken Montella cephesi Trabzonspor'a sezon başını işaret etti.

OYUNCU GRUBUNU GÖREN GELMİYOR

Trabzonspor'da üst üste alınan mağlubiyetler sonrası hiçbir teknik adam oyunculara patronluk yapmaya yanaşmıyor. İsteyenler de geniş transfer bütçesi Trabzonspor'dan talep ediyor. 

Editör: Haber TS