Tüm dünya onu konuşuyor: 17 yaşındaki Trabzonspor kalecisi Onuralp Çevikkan hakkındaki detaylar futbol ve spor severler tarafından merak edilip araştırılıyor. Alman devi Bayern Münih'in talip olduğu iddiasıyla tekrar gündeme gelen genç futbolcu, Trendyol Süper Lig'de bordo-mavililerin parlayan yıldızlarından biri oldu.

Takımına henüz yeni transfer olan Çevikkan'ın, bu kez Bundesliga devi Bayern Münih'in radarına girdi.ği iddiası ortaya atıldı. Karadeniz ekibinin bu transfer ile tarihi bir bonservis bedeli elde etmesi ihtimaller arasında.

Abdullah Avcı'nın Karagümrük Maçı Öncesi Sözleri Abdullah Avcı'nın Karagümrük Maçı Öncesi Sözleri

Bu sezon Süper Lig'i ilk 2 sırada bitirmeyi hedefleyen Trabzonspor, Alman devinin ilgilendiği iddia edilen genç kalecisi ile yollarını ayıracak mı henüz bilinmiyor. Kaldı ki, başka kulüplerin de Çevikkan'la ilgilendiği iddiaları var. Fakat oyuncunun menajerinden, kendisinden ve kulübünden böyle bir açıklama gelmedi. Haberlerin asparagas olduğu belirtildi.

Onuralp Çevikkan U 18 A Milli Takım formasıyla pek çok başarıya imza attı. 17 yaşındaki futbolcu, Trabzonspor'un en yetenekli oyuncularından biri olarak öne çıkıyor. Peki, Onuralp Çevikkan kimdir, nereli, maaşı ne kadar, hangi takımlarda oynadı?

2 Ocak 2006 tarihinde İzmir'in Konak ilçesinde doğan Çevikkan, 1 Temmuz 2023 tarihinde 700 bin Euro bedelle Altınordu'dan Trabzonspor'a transfer olmuştur. Futbol kariyerine 2016 yılında Altınordu'da başlayan Çevikkan, ilk profesyonel sözleşmesini 2022 yılında Altınordu takımıyla yapmıştır. 17 yaşındaki Çevikkan, Trabzonspor'un kaleciliğini üstlenmektedir. Şu sıralar kendisiyle Bayern Münih ilgilense de henüz bu transfer hakkında bir kesinlik yoktur.