Ziraat Türkiye Kupası yarı final mücadelelerinde Kayserispor ile karşı kaşıya gelecek. Süper Lig'de dün Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kalarak puanını 73'e çıkartan Bordo Mavililer, Türkiye Kupası içinde iddialı. Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde hazırlıklara başlayan Trabzonspor iki grup halinde çalıştı. Fatih Karagümrük maçında oynayan futbolcular rejenerasyon çalışması yaparken, diğer oyuncular ise  dinamik ısınma ve koordinasyon çalışmalarının ardından 5’e 2 çalışmaları gerçekleştirdi. Çift kale oyun ile devam eden antrenman ise şut çalışması ile son buldu.

Yarın izin yapacak olan Trabzonspor, Pazartesi günü yapacağı antrenmanla Yukatel Kayserispor maçı hazırlıklarını tamamlayacak.  Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın Kayserispor karşısına güçlü bir kadroyla çıkmayı planladığı fakat kadroda rotasyona gideceği öğrenildi.

Öte yandan Fatih Karagümrük maçının ardından Trabzon'dan ayrılmayan Başkan Ahmet Ağaoğlu da çalışmaların bir bölümünü takip etti, oyunculara ve teknik ekibe moral verdi.  Karagümrük maçında golü bulan Vitor Hugo'nun ailesi de başarılı futbolcuyu ziyaret etti...