Trabzonspor, Trendyol Süper Lig Mehmet Ali Yılmaz Sezonu’nun 25. haftasında deplasmanda oynayacağı Zecorner Kayserispor karşılaşması öncesi hazırlıklarını tamamladı. Bordo mavili ekip son antrenmanını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştirdi.

Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde bugün saat 12.30’da yapılan antrenmanla hazırlık sürecini noktalayan Karadeniz temsilcisi, Kayseri deplasmanına hazır hale geldi. Teknik heyet ve futbolcuların yoğun tempoda gerçekleştirdiği çalışma sonrası takımın maç programına geçtiği öğrenildi.

Başkan Ertuğrul Doğan'dan Kadın Üyelere 8 Mart Sürprizi
Başkan Ertuğrul Doğan'dan Kadın Üyelere 8 Mart Sürprizi
İçeriği Görüntüle

FATİH TEKKE YÖNETİMİNDE SON ANTRENMAN

Trabzonspor’da Zecorner Kayserispor karşılaşması öncesinde yapılan son antrenman, Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde gerçekleştirildi. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan çalışma ile bordo mavili ekip maç hazırlıklarını tamamladı.

Teknik heyet, antrenmanda oyuncuların fiziksel ve taktiksel hazırlıklarını gözden geçirirken takımın maç planı üzerinde de çalışmalar yapıldı. Futbolcuların idmanda oldukça istekli ve yüksek tempoda çalıştığı gözlendi.

KAYSERİSPOR MAÇI İÇİN GERİ SAYIM

Trabzonspor, Süper Lig’de oynayacağı Kayserispor deplasmanı öncesinde hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Bordo mavili ekip, Kayseri’de oynanacak karşılaşmada sahadan galibiyetle ayrılarak ligdeki hedefleri doğrultusunda önemli bir adım atmayı amaçlıyor.

Teknik direktör Fatih Tekke ve ekibi, zorlu deplasman öncesinde oyuncuların hem fiziksel hem de mental olarak hazır olması için yoğun bir çalışma programı uyguladı. Trabzonspor, son antrenmanın ardından Kayseri deplasmanı için hazırlıklarını tamamlamış oldu.

H C4V9 S5 X Y A A9FetH C4V9 S4 Xk A A M O JzH C4V9 Nz X U A A M4S