Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında sahasında Konyaspor'u konuk edecek. Ligin üst sıralarını yakından ilgilendiren maça dair detaylar haberimizde...

Ligde geçen haftayı bay geçen Bordo Mavililer, 11 maçta 21 puanla 6. sırada, Arabam.com Konyaspor ise 12 maçta 20 puan elde ederek 7. sırada yer alıyor. Zirve takibi için büyük önem arz eden mücadele öncesinde Trabzonspor'da tek hedef mutlak galibiyet.

Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı ve Eren Elmalı cezaları, tedavileri süren Edin Visca, Dorukhan Toköz, Serkan Asan ve Bruno Peres de karşılaşmada forma giyemeyecek.

TRABZONSPOR'DA 3 İSİM SINIRDA 

Zorlu mücadele öncesinde Trabzonspor'da 3 isim sarı kart sınırında bulunuyor. Trabzonspor'da sınırda bulunan Marc Bartra, Anastasios Bakasetas ve Trezeguet Konyaspor karşısında kart görmeleri durumunda deplasmanda oynanacak olan Ankaragücü maçında forma giyemeyecek. 

Konyaspor'da ise sakatlığı devam eden Endri Cekici dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Konyaspor'da Adil Demirbağ ve Ahmet Ağaoğlu kart sınırında bulunuyor.

TRABZONSPOR SERİYİ 31 MAÇA ÇIKARMAK İSTİYOR

Trabzonspor, iç sahasında bileği bükülmüyor. Karadeniz ekibi, en son 8 Mart 2021'de Alanyaspor'a 3-1 kaybettiği maçtan sonra sahasında oynadığı maçları kaybetmedi. 30 maçtır evinde mağlup olmayan Bordo Mavililer 607 günlük sürede hiç yenilmedi. Söz konusu maçlarda 19 galibiyet, 11 beraberlik elde etti. Karadeniz Fırtınası bu mücadeleden de galibiyetle ayrılıp seriyi 31 maça çıkarmak istiyor.

TRABZONSPOR KONYASPOR MAÇI HANGİ GÜN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Trabzonspor ile Konyaspor arasında oynanacak olan mücadele 6 Kasım Cumartesi günü saat 20:00'da oynanacak. Zorlu mücadele beIN Sport 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

TRABZONSPOR KONYASPOR MUHTEMEL 11'LER

Trabzonspor: Uğurcan, Hüseyin, Bartra, Hugo, Denswil, Bgamin, Hamsik, Bakasetas, Abdülkadir, Trezeguet ve Maxi Gomez

Konyaspor: Sehic, Adil Demirbağ, Guilherme, Calvo, Ahmet Oğuz, Soner, Hadziahmetovic, Bytyqi, Muhammet ve Mame Diouf