KONYASPOR TRABZONSPOR MAÇI ÖNCESİ KÖTÜ HABER
Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı’nda oynanacak mücadelede hakem Reşat Onur Coşkunses görev yapacak.
Kritik karşılaşma öncesinde ev sahibi Konyaspor’da önemli bir sakatlık gelişmesi yaşandı. Daha önce Trabzonspor forması da giyen Enis Destan’ın yaşadığı sakatlığın ardından yapılan kontrollerde sol diz iç yan bağında kısmi yırtık tespit edildi.
Genç santrforun sakatlığı, Trabzonspor karşılaşması öncesinde Konyaspor’un hücum planlarını etkileyen önemli gelişmelerden biri oldu.
ERZURUMSPOR MAÇINDA SAKATLANDI
Enis Destan, Süper Lig’in 4. haftasında deplasmanda oynanan Erzurumspor FK karşılaşmasında sakatlık yaşadı.
Mücadele sırasında yaşadığı problem nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kalan futbolcu, maçın ardından sağlık kontrolünden geçirildi.
Yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda 24 yaşındaki oyuncunun sol diz iç yan bağında kısmi yırtık bulunduğu belirlendi.
Bu gelişmeyle birlikte Enis Destan’ın tedavi ve rehabilitasyon süreci de başlatıldı.
KONYASPOR SAKATLIĞI AÇIKLADI
Konyaspor, Enis Destan’ın sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Süper Lig’in 4. haftasında deplasmanda oynadığımız Erzurumspor FK karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan futbolcumuz Enis Destan’ın yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda sol diz iç yan bağında kısmi yırtık tespit edilmiştir. Futbolcumuzun tedavi ve rehabilitasyon süreci sağlık ekibimiz tarafından başlatılmıştır.”
Kulüp tarafından oyuncunun sahalara dönüş süresine ilişkin net bir takvim paylaşılmadı.
ESKİ TAKIMINA KARŞI FORMA GİYEMEYECEK
Trabzonspor altyapısından yetişen ve bordo mavili formayla profesyonel seviyede görev yapan Enis Destan, daha sonra Konyaspor kadrosuna katılmıştı.
Bu nedenle Trabzonspor karşılaşması oyuncu açısından da özel bir anlam taşıyordu. Ancak yaşanan sakatlık sonrasında Enis Destan’ın eski takımına karşı görev yapma ihtimali kalmadı.




