TRABZONSPOR SEVGİSİ TANZANYA'YA ULAŞTI
Trabzonspor'un yalnızca Türkiye'de değil dünyanın farklı noktalarında da gönüllere dokunduğunu gösteren anlamlı bir sosyal sorumluluk çalışması Tanzanya'da gerçekleştirildi. Trabzonspor taraftarı Halis Mert Akyıldız, Afrika'da ziyaret ettiği bir köy okulunda bordo-mavili kulübün sevgisini çocuklarla buluşturdu.
İstanbul Ümraniye'de yaşayan Akyıldız, Trabzonspor sevgisini Afrika'daki çocuklara tanıtma hayalini kulüp başkanı Ertuğrul Doğan ile paylaştı. Bu talep üzerine Başkan Doğan tarafından gönderilen 30 adet Trabzonspor forması Tanzanya'daki çocuklara ulaştırıldı.
AFRİKALI ÇOCUKLAR BORDO MAVİYLE TANIŞTI
Tanzanya'da futbolu çok seven öğrencilerle bir araya gelen Halis Mert Akyıldız, çocuklara Trabzonspor'un tarihini, başarılarını ve kulübün değerlerini anlattı. Ardından beraberinde getirdiği formaları öğrencilere hediye etti.
İlk kez Trabzonspor ile tanışan çocuklar, bordo-mavili formaları büyük bir heyecanla giydi. Ortaya çıkan görüntüler ise Trabzonspor sevgisinin sınır tanımadığını bir kez daha gösterdi.

"BİZE HER YER TRABZON"
Yaşadığı mutluluğu paylaşan Akyıldız, Trabzonspor'u dünyanın farklı noktalarındaki çocuklarla buluşturmak istediklerini belirtti. Gönderilen 30 formanın tamamının ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırıldığını ifade eden Akyıldız, "Trabzonspor'u görmeyen, bilmeyen kalmasın istiyoruz. Niyetimiz bu. Bize her yer Trabzon" dedi.
Trabzonspor sevgisini Afrika'daki çocuklarla paylaşmanın kendisi için unutulmaz bir deneyim olduğunu vurgulayan Akyıldız, çocukların gözlerindeki mutluluğun her şeye değer olduğunu söyledi.

YENİ HEDEF FARKLI ÜLKELERE ULAŞMAK
Projeye destek veren Başkan Ertuğrul Doğan'a teşekkür eden Akyıldız, benzer sosyal sorumluluk çalışmalarını farklı ülkelerde de sürdürmek istediğini ifade etti.
Trabzonlu iş insanlarının ve gönüllülerin desteğiyle daha fazla çocuğa ulaşabileceklerine inandığını belirten Akyıldız, Trabzonspor'un adını ve Trabzon kültürünü dünyanın çeşitli coğrafyalarındaki çocuklarla buluşturmaya devam etmeyi hedeflediklerini söyledi.





