Çin Ligi'nde forma giyen Burak Yılmaz, Beşiktaş'ın yıllık 3 milyon Euro'luk teklifini kabul etti.

Çin'den yıllık 8 milyon Euro'ya yakın bir para kazanan  Burak Yılmaz, yönetici  Umut Güner ile bir araya geldi.

Başkan  Fikret Orman'ın, taraftar tepkisine karşın geçtiğimiz hafta yaptığı "Burak Yılmaz'a sıcak bakıyorum" açıklamasının ardından harekete geçen Siyah-Beyazlılar, kiralamak istedikleri milli oyuncu ile görüşme gerçekleştirdi.

Teknik direktör  Şenol Güneş'in de çok istediği  Burak Yılmaz,  Umut Güner'e  Beşiktaş'ta seve seve oynayabileceğini iletti. Yapılan görüşmede rakamlar da konuşuldu...

YILLIK 8 MİLYON EURO KAZANIYOR

Burak şu anda  Beijing Guoan'dan yıllık 8 milyon Euro'ya yakın bir para kazandığını belirtip yıllık 4 milyon Euro'dan kapıyı açtı. Bunun üzerine  Umut Güner, bu rakamın makul olmadığını, en fazla 3 milyon Euro garanti ücret ödeyebileceklerini ve buna maç başı ücretinin de eklenebileceğini söyledi.

BURAK YILMAZ TEKLİFİ

Çin'de mutsuz olduğunu ve ailesini özlediğini söyleyen  Burak Yılmaz'ın,  Beşiktaş'a gelmeyi çok istediği için bu teklife "Evet" dediği öğrenildi. Burak'ı ikna eden Siyah-Beyazlılar'ın önündeki en büyük engel  Beijing Guoan Kulübü...  Çin'de çok iyi bir performans gösteren yıldız futbolcuyu bırakmaya sıcak bakmayan  Beijing Guoan yetkilileri, şimdilik transferin gerçekleşmesini istemiyor.

Tatilini bitirip  Çin'e dönen  Burak Yılmaz ise  Beşiktaş'ta oynamak istediğini belirtip izin isteyecek. Gelişmeler doğrultusunda da Siyah-Beyazlılar kiralık teklifini iletecek.